Bitmeyen Kartuş Nedir ? Nasıl En Ucuz Baskı Bu Sis

bsbbilgisayar
19-02-2017, 05:46   |  #1  
bsbbilgisayar avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

 


Bitmeyen Kartus Nedir

Bitmeyen kartuş sistemleri günümüzde en çok kullanılan ve en avantajlı mürekkep sistemleridir. Bilgisayardan veya herhangi bir cihazdan çıktı alırken veya yazıcınızdan fotokopi çekerken yazının kartuşunun biteceğini sürekli düşünmek istemiyorsanız yapmanız gereken şey bitmeyen kartuş almaktır. Bitmeyen kartuş sistemleri yerleştirilmiş bir yazıcı, normal kartuşla çalışan yazıcılara göre 50 kat daha fazla işlem yapmaktadır. Ekonomik bakımdan aşırı derecede tasarrufludur. Büyük şirketler veya fotokopi çıkısı yüksek olan yerlerde ya da devamlı çıktı alınması gereken yerlerde normal kartuşlar büyük sorun haline gelmektedir. Kartuş fiyatlarının da artacağından dolayı fiyat fazlalığından dolayı büyük bir maliyet söz konusu olabilir. Bunların tercihi yerine bitmeyen kartuş sistemleri alınarak bu maliyeti aşırı derecede düşürme imkânı söz konusudur. Bitmeyen kartuş sınırsız mürekkep anlamında değildir. Sadece bitmeyen kartuşun tankları büyük olduğu için uzun bir müddet gitmekte geç tükenmektedir. Ülkemizde böyle olmasından dolayı bitmeyen kartuş diye söylenmektedir.  Bitmeyen kartuş sisteminin son zamanda yaygınlaşma sebebi ise gözle görülür bir şekilde fark edilen ekonomik maliyeti azaltmasıdır.


Yazici Murekkebi Nedir

Yazıcı mürekkebi*sistemleri sayesinde sürekli kartuş yenileme derdinden kurtulabilirsiniz. Yazıcı mürekkebi satın alımı yaprak, bitmeyen kartuş sisteminize sizde mürekkep ekleyebilirsiniz. Böylece binlerce verinin çıktısını alıp hem hesaplı hem de kaliteli bu sistemden faydalanmak için*yazıcı mürekkebi*ile erkenden tanışmak oldukça önemlidir. Her zaman lazım olmasa da*yazıcı mürekkebi*alacağınız zaman en kalitelisini ve en uygun fiyatlısını almanızda fayda vardır. Bunun sebebi ise daha çok verim almanız ve bunu yıllarca kullanacak olmanız.
Yazıcı mürekkebi*internette*bitmeyenkartusankara.com adlı siteden alınabilir. Yıllardır hizmet veren bu firma bitmeyen kartuş ürünlerinin tamamının satışının yapıldığı güvenli ve ekonomik bir sitedir. Bu sektörde oldukça iddialı ve oldukça kalitelidir. Müşteri memnuniyetini de göz önüne alırsak kesinlikle kartuş satın alımlarda bu siteyi denemeniz de fayda var.*Yazıcı mürekkebi*fiyatı ise normal kartuş fiyatına göre çok daha uygundur.*Bitmeyen kartuş, mürekkep, fotoğraf kağıdı ve süblimasyon ürünleri gibi bir çok ürünlere siteden ulaşabilirsiniz.

BİTMEYEN KARTUŞ ANKARA , SÜBLİMASYON BASKI ÜRÜNLERİ , TÜRKİYENİN BASKI ÇÖZÜMLERİ TEDARİKÇİSİ