oynyabileceğin oyunlar sınırlı yada mesela call of duty modern warfare 3 ü oynayabilirsin ama en düşük video ayarlarında oynarsın. Demek istediğimi anlamışsındır sanırım..
oynyabileceğin oyunlar sınırlı yada mesela call of duty modern warfare 3 ü oynayabilirsin ama en düşük video ayarlarında oynarsın. Demek istediğimi anlamışsındır sanırım..
En düşük ayar mı ? Ben buna çok benzer bir sistemle fullde oynadım ve bitirdim. Hatta benim ekran kartım daha düşük.
i3 2100+hd5570+ddr3 1333mhz bu sisitem youn oynatırmı
Oyunları düşük ve orta detaylarda oynayabilirsin fakat son çıkan bazı oyunlarda düşük detaylarda bile kasma olabilir. ATİ HD5570 ekran kartıyla 2008 e kadar çıkmış birçok oyunu orta-yüksek detaylarda oynayabilirsin.
Ekran kartının modeli tam olarak ne ATİ HD5570 GDDR3 mü yoksa ATİ HD5570 GDDR5 mi?
benim eski ekran kartı nvidia 9xxxGT di ama kaçtı unuttum 1gb 128 bitti ve lost planet 2 assassin creed revelations alien vs predator black ops gibi oyunlarda kasıyordu hatta lost planet 2 yi açmıyordu thedevil sen nasıl full de oynuyorsun ? crysis 2 yi aç herşeyini full yap oyna bi görelim
benim eski ekran kartı nvidia 9xxxGT di ama kaçtı unuttum 1gb 128 bitti ve lost planet 2 assassin creed revelations alien vs predator black ops gibi oyunlarda kasıyordu hatta lost planet 2 yi açmıyordu thedevil sen nasıl full de oynuyorsun ? crysis 2 yi aç herşeyini full yap oyna bi görelim
Ben crysıs 2 den bahsetmiyorum. Mw 3 ü profilimdeki sistemle fullde oynadım. Crysıs 2 yi ise orta ayarda.