Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Bu Soğuklarda Onları Unutmayalım!...

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Şub 2012  15:56

Sokakta yaşayan birini görürseniz Beyaz Masa:153 

AKOM: 444 2 566 

Zabıta:
0216 391 91 66 no'lu telefonları arayarak onları yalnız bırakmadığınızı gösterin!.. 

Sokakta yaşayan vatandaşlarımızı yetkililer oluşturdukları sıcak mekanlara yerleştirerek onların bakımını sağlayacaklardır... 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca hayvanlarında bu soğuk havalarda yiyecek bulamayıp donarak öldüklerini unutmayın, camınızın önüne koyacağınız dünden kalma bayat ekmeğinizi ıslatmanız bir çok kuşun doymasına, yine atmayı düşündüğünüz yemeğinizi bir torba ile kapınıza, bir çöp yanına koymanız bir çok aç kedi, köpeğin o gününü kurtarmasına yardımcı olacağını unutmayın....

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Şub 2012  17:36

Bu mesajı yazdığın için çok teşekkürler Gürkan.Mesajın SS'ni aldım ve mümkün mertebe Facebook ve Twitter'da yaymaya çalışıyorum..

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Şub 2012  11:34

Alıntı: Batuhan Karsan 2601.02.2012 17:36:10Alıntı yapılan Mesaja git
Bu mesajı yazdığın için çok teşekkürler Gürkan.Mesajın SS'ni aldım ve mümkün mertebe Facebook ve Twitter'da yaymaya çalışıyorum..

Asıl duyarlılığın için ben sana çok teşekkür ederim.. Umarım bütün evsizlere ulaşılabilir.. Aslında sadece soğuklarda değil, her zaman evsiz, sokaklarda yaşamak zorunda kalan tüm insanlarımıza yardımcı olabilsek.. Onları her zaman kalacakları sıcak mekanlara, evlere yerleştirebilsek...

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Download: Soğuklarda içinizi ısıtacak oyunlarCHIP Online 3 02 Oca 2009  22:04
 Onları gördük mü, görmedik miCHIP Online 0 05 Nis 2011  21:00
 Sony saldırılardan dolayı onları suçladı!CHIP Online 0 05 May 2011  17:30
 Sony NGP onları da çalıştıracak!CHIP Online 0 08 Haz 2011  00:02
 Opera, şimdi de onları fethedecek!CHIP Online 0 23 Mar 2011  16:00
Bu sayfa 0,91 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu