ewet herkese merhabalarrrrr...bayadır aynı içerikli konular çıp sürekli bilgiler topluyordum ve en sonun bütün parçaları yerli yerine oturttum ve almayı planladıgım bütün parçaları aşağıya yazıyorum :
beyler bursı çok önemli...yukarıda verdigim parçaları henüz almayacagım fakat aşagıda paylastıgım linkteki monitörü su anda vatanda %25 indirim var direk almayı düşünüyorum,daha doğrusu en geç 14 şubata kadar:
ewt bir sorudaha sormayı istiyorum simdi vatandan ilkkez alısveris yapacagım için,ürünün fiyatı havale ile 705 tl ve ben merak ediyorum %25 indirimli halimi 705 tl yoksa 705 inde mi %25 i inecek? ayrıca monitör hakkındaki görüşlerinizi ve önerilerinizide merakla bekliyorum.saygılar ve herkese iyi günler dilerim....
solit disk için erken oyunda oynayacaksan hiç tavsiye etmem 10,000 yazma ömrü çok sayılmaz zaten kapesite de oyunlar için çok az depolama için alıyorsan belki olabilir önümüzdeki aylarda muhtemelen hdd fiyatları düşecek
zaten ssd falan onlar için hemen alma söz konusu degil dahaden üzerinde çooookk tartısırım seninle ben fatih abi benim su an önem verdigim asıl sey monitör ki eger bu güzel birsey diorsanız yarın alacagım..
ne diyelim emre bu konuda bilgi sahibi değilim fiyatı diğer mağazala göre çök iyi git bak beğenirsen al http://forum.donanimhaber.com/m_55001773/tm.htm bu arada mağazadan bu fiyata alamayabilirsin bak beğenirsen internetten sıpariş verebilirsin
iyidir diyorsunuz ozaman diorumki alıyım ben bunu :D bu arada okudum verdigin yazıyı fatih abi bende 75 hz olmasından süphleiydim ama halbuki iki gözede 75hz miş ki dierlerinden daha iyimiş.umarım bir sorun çıkmaz :D
kardeş sen bilgisayarı ne amaçlı kullanacaksın parçaların bence iyi bir seçim değil. bi kere 2500K işlemciye 1333 mhz CL7 ram daha uygun olur. 2500K 1333 mhz ram yazabilir. GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1333MHz CL7 1.5V Dual Kit Ram 115 tl seçtiğin anakart çok pahalı onun parasını düşür 2600K al daha iyi. bu arada 2600K alırsan oda 1333 mhz ram yazabiliyor.