Arkadaşlar Benim i5 işlemcili nvidia geforce gt 420m ve 3gb ram lı bi sistemim var fakat ne yaptıysam yaptım şu cod black ops oyununu kasmadan oynayamadım 800x600 yapıorm En düşük grafik ayarlaı kullanıorm fakat hala kasıo hala kasıo . arkadaşım i3 işlemci gt 330 m ekran kartı ile kasmadan oynadı fakat bende kasıyor. Ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim . Sistemim şu
şimdi kardeşim ben oraya detaylı şekilde yazdım. seninde sorunun driver ile ilgili LOW da kasmaması gerekiyor.
nvidia nın web sayfasından orjinal driver indir ve pcden suan kullandıgın driverı sil indirdigin güncel sürümü baştan yükle ve nvidia denetim masasından 3d ayarlanın yönetilmesi kısmında/tercih edilen grafik kartını nvidia yap sorunun çözülecektir ama bu sorun bilmedigimbi nedenden dolayı tekrarlıyor bende bilen biri varsa diye bir konu açtım ama altına orjinal siteden driver indir cevabı geldi şaka gibi sen benim dediğim işlemleri uygula düzelecektir büyük ihtimal
Saten orjinal driveri yüklü acaba recovery mi yapsam pc ye
Kardeşim sen benim yazdıklarımı okuduğuna eminmisin kısacası ekran kartı driver sil elle baştan yükle bu. bu kadar yani başka bişeye gerek yok bunu bi dene bakalım olacakmı olmazsa konuşuruz diger ihtimaller hakkından
Ben Black Ops'u kasa kasa bitirmek zorunda kalmıştım.2-3snlik minik takılmalar oluyordu. Sana Tek tavsiyem tüm Uptade'lerini indir. Uptade 1-2-3-4 hepsini indir kur.Düzelir.