Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

cd-dvd surucusu gorunmuyor :((( bılgısı olan arkad
zmaylov
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  16:46:06
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
meraba arkadaşlar..
bende hp pavlıon dv2000 model laptop sahıbıyım,
pc de suandabılgısayarımda bulunan cd surucusu gozukmuyor cd takıyorum ama okuyor ama calısmıyor ..anlamadım gttı arastırdım ama problemı bulamadım ban nasıl yardımcı olabılırsınız bıde aygıt yoneyıcısınden baktıgımda cd surucusu yuklu gorunuyor acaba bıos tan felan bıselermı var.. tesekkur ederım ılgılenen arkadaslara
zmaylov'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) zmaylov'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

A'dan Z'ye Güvenlik - 2

Yasal mı, yasak mı?

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Online'dan sistem güvenliği dersleri - 2Yazı dizimizin 2. bölümünde bulaşmayı engellemek için sisteminizde almanız gereken önlemler var.
CHIP Online'dan sistem güvenliği dersleri - 2CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
saint
Deneyimli Üye
REP: 210REP: 210REP: 210REP: 210
REP: 210

1646 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  16:47:54
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
eğer donanımdan aygıt yöneticisinden baktığında ünlem yada soru işereti yoksa sistemde kararlı olduğunu anlayabiliriz ya cd yada dvd gözün tozlandı temizlemen gerekiyor yada bozuk.
ne olduğun değil,kim olduğun önemli.
saint'in profilini görüntüle saint'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000