Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Cep telefonu mucidi hangi cebi kullanıyor?

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Mar 2010  20:15

O cep telefonun mucidi, o olmasaydı bugünkü cepler de olmazdı. Peki sizce hangi telefonu kullanıyor?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/cep- ... llaniyor_18830.html

Resimlerle: Çinli Android cep telefonu: The Robot

Hemen herkesin cep telefonları hakkında söyleyecek bir iki şeyi olabilir ama bu konuda Martin Cooper konuştuğunda, geri kalanlarımıza sessizce dinlemek düşer. Çünkü Cooper cep telefonu kullanabilmemizin yegane sebebi olan dünyaca ünlü bir mucit.

Kendisiyle yapılan bir röportajda daha önce bir iPhone kullandığı ama şimdi cebindeki telefonun Android işletim sistemine sahip olduğunu söyledi. İkisi arasındaki tercihi sorulduğunda ise Android'i iPhone'a tercih ettiğini açıkladı.

Röportajda telefon tercihi hakkındaki soruyu Cooper şöyle yanıtladı: "Elimden geldiği kadar çıkan her telefonu kullanmaya çalışıyorum çünkü sizin gibi bana telefon konusunda fikrimi soranlar çok oluyor. Şu anda Android kullanıyorum çünkü işletim sistemini denemek istedim ve şimdiye kadar aldığım sonuçlar olukça tatmin edici".

Tüm konu: Cep telefonu mucidi hangi cebi kullanıyor?

İzleyin: SIM Kart devrimi!

Resimlerle: Çinli Android cep telefonu: The Robot

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce en iyi telefon hangisi?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Mar 2010  21:03

en iyi telefon model olarak 3310 .d
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Mar 2010  22:01

Nokia N97'ye bayılıyorum ama kullandığım N78'i de çok beğeniyorum. Küçük bilgisayar gibi.
Nokia'yı her zaman tek geçerim, IPhone'u çok kullanışsız buluyorum. Android'i hiç denemedim, Google'ın imzasını taşığına göre kalite bir şey olsa gerek.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Bu cep telefonu sadece bir cep telefonu değilCHIP Online 0 12 Ağu 2010  19:30
Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz ?osmanefe 6 15 Tem 2009  14:04
 Sizce Hangi Cep Telefonu Markası En İdeal?evolution35 7 17 Eki 2009  17:52
 Hangi Cep Telefonu Markası Tercihiniz?uygurgezer 2 21 Eki 2010  14:11
 anket- hangi cep telefonu markası?mikeprtny 1 08 May 2011  11:44
Bu sayfa 0,66 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu