Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Chrome yi kapatamıyorum ACİL YARDIM !!!!

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink22 Ağu 2011  17:56

Arkadaşlar uzun zamandır chrome kullanıyorum fakat başıma bişi geldi şu sıralar chrome ' a girip nette gezinirken kilitleniyor sonra mecburen kapatmak zorunda kalıyorum kendine gelmiyor daha sonra görev yöneticisine bi bakıyorum hala açık 4 tane chrome var 3 tanesi kapanıyor diğeri kapanmıyor ne yaptıysam ne ettiysem olmadı bu olaydan olduktan sonra tekrar chrome a giriyorum açılıyo bi hata gibi bişi veriyo sonra tekrar geziniyorum yine kilitleniyo ben yine 3 tane kapatıyorum bir tane daha kalıyo 2 tane chrome.exe olmuş oldu böylelikle. bundan nasıl kurtulabilirim bilen lütfen bi göz atsın ya 

NOT: Şunu da belirtmek isterim pc ye 3 tane progrm yükledim ondan sonra oldu. Programlar(hepsi IObit'in):

- Game Booster
- Smart Defrag 2
- Malware Fighter bi de advanced systemcare var ama onu yıllardır kullanıyorum diğer üçünü yükleyince oldu ne olduysa
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink22 Ağu 2011  18:03

görev yöneticisnden işlemlere gir ordan kapatmayı dene
En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Ağu 2011  19:19

muhtemelen virüs ayrıntılı bi tarama en iyisi ;)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink22 Ağu 2011  19:42

Browser ccleaner :  http://tcpmonitor.altervista.org ... ?id=Browser+Cleaner

Combofix : http://download.bleepingcomputer ... 5286a8/ComboFix.exe

Yukarıdaki linkteki proğramlarla bi temizlik yaptırın, ardından kaspersky2011 le virüs taraması yapın.
Eline, beline, diline sahip ol...
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink22 Ağu 2011  20:25

virüs taraması ve spy ware koruması sürekli yapıyorum combofix de bazen system dosyası siliyo eğer virüs ordaysa bilgisayarı zor kurtarıyorum öyle bi durumda :D geçen oldu bana baktım bilgisayar açılmıyo sistem yedek yaptım :D ayrıca asdware kardeşim zaten ordan deniyorum kapanmıyor ve bir not daha belirtmek isterim chrome.exe açık kalınca pc kapanmıyor :D düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum mecburen pc valla yakıcam bi yerlerini. :D
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink22 Ağu 2011  21:01

arkadaşlar lütfen ya yardım edin ? ayrıca sorun sadece chrome da değil internet tarayıcısı olursa olsun açık kalıyorr ! :S
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Şub 2012  18:05

kardeş cevap geç oldu ama şimdi bende senle aynı şeyler var İObitin büün programalrı var ve chrome kullanıyorum bende sorun eskidende vardı ama farklıydı ve halada devam ediyo benimki şimdi hala 3 tane chrome açık olarak gözüküyo ama donma felan yok chrome yi kapatıyorum açık gözüküyor nedense onun yüzünden ccleaner ile chromun geçmişini temizleyemiyordum sonra bi işlemi sonlandır dedim chrom.exe yi kapattı sonra ccleaner ile analiz ettirdim düzeldi virüs olsa donardı ama benimki donmuyo yalnız sende bi sorun olabilir ben bi operayı deneyecem orda sorun yokmuş bi deneyim bakalım...
Google chrome yi ne zaman açsam öle bi sorun oluyor ama görev yöneticisinden işlemi sonlandırınca düzeliyor
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Yardım.. Chrome'yi açıp siteye girdigimde chromeank_bjk 2 24 Eki 2010  05:31
ACİL ACİL ACİL vista,internet,google chrome ACİLumut_87 11 16 Şub 2011  16:45
 ie 7 , opera ve chrome hatası acil yardımmuzoman 2 29 Kas 2009  19:27
 mozilla ve google chrome çalışmıyor acil yardım !!dark knight 0 19 Ağu 2011  05:27
 Lenovo Vista'yı Xp ye çevirme [ ACIL YARDIM ]skypoL 5 24 Eyl 2008  18:35
Bu sayfa 0,97 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu