Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Çöpe giden Windows!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Şub 2010  12:45

MS'in Windows Phone 7'den önce tasarladığı 7 numaralı minik Windows nasıl görünüyordu? İşte yanıt...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/cope-giden-windows_18426.html

Resimlerle: Çöpe giden Windows: Mobile 7

Microsoft'un geliştirdiği Windows Phone 7 işletim sistemi büyük beğeni toplarken, Microsoft'un çöpe attığı eski müsveddeler ortaya çıktı.

Windows Mobile 7 uzun süredir Microsoft'un cep telefonu işletim sistemine çekidüzen vermesi beklenen, hatta biraz fazla beklenen bir sürüm oldu. Şimdi bu sürümün neden geciktiği ortaya çıktı.

Microsoft ismini değiştirmeden önce üzerinde çalıştığı Windows Mobile 7 sürümünü beğenmemiş ve kaldırıp çöpe atarak bugün görülen ve beğenilen Windows Phone 7 işletim sistemini ortaya çıkartmış.

2008 senesinde rafa kaldırılan bu projeden sızan bazı ekran görüntüleri yayınlanmıştı ama işletim sisteminin özelliklerini çok net sergileyen bu görüntüler yeni ve önemli.

Kod adı Photon olan bu eski tasarımı galerimizde görebilir, görüşlerinizi forumda paylaşabilirsiniz.

Tüm konu: Çöpe giden Windows!

Resimlerle: Çöpe giden Windows: Mobile 7

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Eski tasarım mı? Yeni tasarım mı?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Şub 2010  23:12

yeni tasarım.

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Nokia çöpe giden ceplere üzülüyor!CHIP Online 11 14 Tem 2008  17:49
 Çöpe giden LCD'lere yeni bir iş!CHIP Online 2 23 Haz 2010  17:32
 Windows'unuz çöpe dönmesin!CHIP Online 0 20 Nis 2011  16:00
 RedHawk ve MinSafe: Windows 8'e giden yolCHIP Online 5 14 Tem 2008  12:45
 Toshiba TV kumandalarını çöpe atıyorCHIP Online 1 29 Eyl 2008  14:37
Bu sayfa 1,32 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu