Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

d: içindeki bilgiler hepsi gitti
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  10:07:48
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
brave_x sormuş:
en son pc ye film cd taktığımda nero recode programına girmiştim yanlışlıkla başkada önemli bişey yaptığımı hatırlamıyorum d: sürücümün içine baktım sıfır tamamen boş 40 gb harddiskimden yaklaşık 30 gb lık bir veri kaybına uğradım d: üzerinde sağ tuş özellikler deyince ntfs değilde raw disk yazıyor ...
1.bu talihsizlik başıma neden geldi acaba pis bir virüsmü yedim
2.bu durumdan nasıl kurtulurum d: içinde önemli verilerim vardı
ücretli programlar olduğunu duydum ücretsiz d: içindekileri geri getirecek bir program varmı
3.Bulunduğum durum için bana yapmam gereken hakkındaki önerilerinizi şidddetle rica eder durumun aciliyetini bildiririm*

teşekkürler

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
win xp amd 64 1024 ram 80 gb harddisk

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

REDrock 1859D

AverTV Speedy PCI-E

WD My Passport Elite

REDrock 1859DEkonomik bir çözüm arıyorsanız, sunduğu olanaklarla REDrock 1859D'yi tercih edebilirsiniz.
AverTV Speedy PCI-EEğer bilgisayarınızda televizyon izlemek veya radyo dinlemek istiyorsanız, kaliteli yazılımıyla bu ürün sizi tatmin edecektir.
AverTV Speedy PCI-EWD My Passport Elite, bilgilerinizi rahatlıkla taşıyabilmeniz için tasarlanmış, son derece şık ve hafif bir harici sabit disk.
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1449REP: 1449REP: 1449REP: 1449
REP: 1449

10365 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  10:25:36
Önce D surucusune hıcbır sey kopyalamayın. Hıcbır sey silmeyin. Ucretlı programlar bence cok daha kalıtelı veri kurtarıyorlar. Ücretsiz isterim dersen Recuva adlı programı C surucune kur ve harıcı bır HDD'ın varsa D surucundekı bılgılerı kurtarırken harıcı hdd'e aktarım yap.

Ucretlı dersen Stellar Pheonix data recovery dene derım bırde Ontrack adlı pro. bır program var
Borga-x'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Borga-x'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
khramn
Deneyimli Üye
REP: 364REP: 364REP: 364REP: 364
REP: 364

1442 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  10:28:59
Mesuliyet kabul etmem sadece kullandığım ve gerçekten işe yarayan bir yöntem.

Öncelikle bozulmuş olan dosya sisteminden kurtulmak için D sürücünüzü biçimlendirin ve üzerine asla ve asla yeni bilgi kaydetmeyin.
Sisteminize easy recovery professional 6 programını indirip kurun ve format recovery seçeneğinden d sikinizi taratın tüm dosyalarınızı sorunsuz bulacaktır. Kurtarmayı c diskine ( Kurtarılacak dosyaların kayıt yerini c diskine ) yapın tüüm dosyalarınız sorunsuz kurtarılacaktır.

Standart xp yöntemlerinden ise chdsk komutu işe yarayabilir. Komut istemcinizi açıp chkdsk \d komutunu verin.Dosya sistemini düzeltebilir.
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
waybe
Katılımcı Üye
REP: 123REP: 123REP: 123REP: 123
REP: 123

840 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  12:39:57
bu biraz ehlikeli hepsini kaybedebilir sen en iyisi Borga-x dedigini yap

hatalıysam özelden msj atın(ve aramızda kalsın)

blog um için tıklayın
waybe'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) waybe'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Reborn91
Deneyimli Üye
REP: 285REP: 285REP: 285REP: 285
REP: 285

1716 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  14:19:56
kötü olmuş... veri kurtarma programları bayağı bir işe yarıyor.. Borga-x arkadasın dedigi dogru format atmak riskli olabilir.. Ancak veri kurtarma prgramları % 90 kurtarıyor verileri..
Reborn91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Reborn91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
khramn
Deneyimli Üye
REP: 364REP: 364REP: 364REP: 364
REP: 364

1442 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  16:24:08
Reborn91'den alıntı:
kötü olmuş... veri kurtarma programları bayağı bir işe yarıyor.. Borga-x arkadasın dedigi dogru format atmak riskli olabilir.. Ancak veri kurtarma prgramları % 90 kurtarıyor verileri..

waybe'den alıntı:
bu biraz ehlikeli hepsini kaybedebilir sen en iyisi Borga-x dedigini yap

Beyler burası ciddyet gerektiren bir site. Neden sırf cevap yazmış olmak için birşeyler yazıyorsunuz.Kaç defa dosya sistemi bozulmuş diskten veri kurtardınız, raw sistemi disk ne demek ? Hani bir söz varya; Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan susta adam sansınlar diye.

brave_x arkadaşım diskinizin dosyası sisteminiz raw uzantısı almasının sbebi disk dosya yapısının bozulduğu ve okunamadığı içindir.Bu uzantı kaldığı sürece o kısımda bulunan dosyaları kurtaramzsınız. Bu nedenle öncelikle diski biçimlendirerek (hızlı biçimlendişrme seçeneğinden) öncelikle bu bazuk doaya sisteminden bilgilerinizi arındırıp bilgileri okunabilir hale getirmeniz gerekir. Biçimlendirmenin ardından Ontrac easy recovery programı ile tüm bilgilerişnizi sorunsuz kurtarabilirsiniz.Aslaında yapacağınız işlem çok basit ve rahatlıkla sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

Sorumluluk kabul etmem dedim çünkü bilgilerinizin ne kadar önem arzettiğini ve sizin konuya ne kadar hakim olduğunuzu bilemem. Sonuçta kurduğunuz her prrogramda bile lisans anlaşması yapıyorsunuz.
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1449REP: 1449REP: 1449REP: 1449
REP: 1449

10365 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  16:33:11
RAW formatından bılgı kurtaran programlar mevcut ama dedıgım gıbı paralı satılan programlar bunlar.Eger ıcındekı bılgıler cok ama cok önemli ise bence kurtarma programı satın alınabılır. Khramn'ın dedıgı sekılde de olur ama kurtarılamama rıskı bıraz daha fazla olabılır. seçim senin
Borga-x'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Borga-x'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000