Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Dev rehber: Windows 7 için 77 püf nokta...

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eki 2009  00:45

Windows 7 gününde, Windows 7 için dev rehber: Bilmeniz gereken her şey ve 77 püf noktası...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/dev- ... uf-nokta_15958.html

Resimlerle: Windows 7 için 77 püf nokta

Birçok kullanıcı Windows 7'nin çıkmasını merakla bekliyor. Vakit geldiğinde hemen işe koyulmanız için Microsoft'un yeni işletim sistemiyle ilgili 77 püf nokta ve yardımcı bilgiyi bir araya getirdik.

En geç bugün, yani Microsoft'un yeni işletim sistemi mağazalardaki raflarda yerini aldığında birçok kişi selef XP ve Vista'dan yeni sürüme geçiş yapıp yapmamaları gerektiğini sorgulamaya başlayacak. İhtiyaçlarınızı karşılayacak doğru sürümü seçmek bile zor olabilir.

Microsoft, Windows 7 ile taze bir tasarımın yanında yeni fonksiyonlar da kullanmasına rağmen tüm yenilikler bir bakışta anlaşılamıyor. Daha zeki kısayollar, gizli araçlar ve yardımcı seçenekler yeni işletim sisteminin genellikle derinliklerinde saklanıyor.

Resim galerimizde sizin için 77 püf nokta ve ek bilgiyi bir araya getirdik. Galerimizde Windows 7'nin sunduğu yeni imkanları tanıtarak PC hayatınızı nasıl kolaylaştıracağınızı gösteriyoruz.

Tüm konu: Dev rehber: Windows 7 için 77 püf nokta...

İzleyin: Microsoft'tan dokunmatik fareler!

Resimlerle: Windows 7 için 77 püf nokta

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Püf noktalara eklemek istedikleriniz...

En üste gitBu mesajı bildir

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 ACİL YARDIM LÜTFEN Windows Vista D:sürücüsü 77.3mbmuratcan1998 4 19 Ağu 2011  15:24
 BIOS-Tuning: 10 püf nokta ile maksimum verimCHIP Online 9 06 Eyl 2008  02:31
 Windows 7: XP Mode için son nokta...CHIP Online 3 02 Eki 2009  19:05
 gta 4 nokta nokta görüntüler varemrahcagigan 12 18 Ara 2008  20:13
 normalde ve fm2010 da ekran nokta nokta oluyo ???radres_serdar 1 08 Ağu 2010  17:12
Bu sayfa 0,9 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu