Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Dev Upload Sitesi Kapandı ! (Mega Upload)

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink27 Oca 2012  06:28

Önce ABD Cuba, Colombia ve bazı latin ülkelerindeki illegal işlerden trilyon dolar kazananları yakalasın. Uyuşturucu, kadın tacirliği, adam öldürme ve mafya kurmadan o kadar kara para kazanıyor ki FBI ve CIA, ABD hala batmadı büyük krize rağmen. Savaşlar vs. bunlar sadece detay. ABD başkasının tavuğuna kış demeden önce bence kendi tavuklarını pişirmeli.
THE_CROW 3 : SALVATİON..!
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Şub 2012  21:46

Ben olaya teknik olarak bakıyorum ..Megaupload gerçekten ücretsiz kullanıcıyıda düşünen bir siteydi çok hızlı indiriliyordu kapatılmasına çok üzüldüğümü söylemeliyim...piyasada bir sürü site türedi esas kalitesizlik onlarda download hızları düşük ücretsiz kullanıcıları desteklemiyorlar downloada için adeta işkence(captcha) uyguluyorlar...Hiç biri Rapidshare ve Megaupload'a yetişemez...
Burada eleştirilmiş ama içerik kişinin tercihine kalmış bir şeydir her sitede kaliteli veya kalitesiz içerikler mutlaka vardır ki bunuda kullanıcılar yaratıyor...Önemli olan hızlı ve kesintisiz hizmettir...
Güncelleme: sekoya (03 Şub 2012 21:51)
sekoya...
yaşlı çınar
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Şub 2012  22:20

bari koydukları imajı ortalasalarmış
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink06 Şub 2012  15:40

Alıntı: Mr_YAMYAM24.01.2012 22:51:25Alıntı yapılan Mesaja git
Düşünce özgürlüğü diye bir mantık bence doğru değildir.
Doğru olan, düşüncelerinin doğruluğunun ispatıdır.
Ben şu düşüncemin aksini ispat edecek bir düşünceye daha rastlamadım.
''NE ZAMAN Kİ PAYLAŞIM SİTELERİ ÇIKTI KALİTELİ ESERLERİ BULMAMIZ ZORLAŞTI''
Çünki kimi vatandaş bu tür sitelerden indirdiği MP3 leri ya da iyice ezilmiş kötü video dosyalarını yeniden kopyalayıp orijinal diye satmaktadır.
Bizler de kaliteli bir meteryal hakkında yeterli teknik bilgiye sahip olmadığımız için alıp kullanıyor bir de ne güzelmiş diyoruz. Çünki internetten indirmeye alışmış ve kalite unsurunu unutmuş haldeyiz.

Görüşlerine saygı duyuyorum arkadaşım fakat bir kaç noktaya değinmekk istiyorum. Öncelikle internet dediğimiz bu ortamı türkler ne yazık ki çıkartmadılar. Geliştirenler, şimdi " illegal içerik indiriliyor" diye ağlayanlar değil midir ? Özgür düşüncenin ürününü kullanıyorsun. Sonrsında da özgürce paylaşılınca veryansın ediyorsun ( Film ve müzik firmaları ). Kaçınız görmüyor itunes da parça başına 0.99 a fiyat istenilmeyen albümleri ? Bunlar sadece pazarlama stratejisiydi, hakimlerince kullanamayacaklarını anladılar şimdi ise veryansın ediyorlar. Kusruma bakma ama bu dünyada hala kaliteli müzik varsa herşeye rağmen, bunu yapanlar da aptal değiller. Ya da ülkemizdeki gibi " aaa internetten indiriyorlar o yüzden albüm yapmayayım" şekline girersen 22. yüzyıl dünyası bir yeriyle sana güler. Sen git türkçe kliplerine kadar HD kaliteli olan user ların youtube hesaplarından yasaklattır ( mü-yap ) sonrasında kendi profilinde 360 formatında dandik bir görüntü ile yayınla. Kusruma bakma kalite istiyorsak bence özgür olana kulak asmak daha mantıklı. Bu şuna benziyor aslında " Renkler her zaman tehlikelidir. Her zaman siyah ve beyaz vardır. Renk demek vahşet, kavga, karmaşıklık ve kaos demektir". Bu şekilde at gözlüğü ile bakmayı bırakmalı bu gözü doymaz piyasa.Sanatçılar önce kendi müziklerini ve ilişkilerini internet ile kesmeliler. Sonrasında savunmaya geçmelilier diye düşünüyorum.
THE_CROW 3 : SALVATİON..!
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Şub 2012  18:27

Olan bizim üyeliklere oldu, birdaha 1 aydan uzun süreli üyelik almam buda bana ders olsun..
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Şub 2012  08:52

Rapidshare'nin kapanacağını sanmam çünkü önemli ve büyük bir site öle kolay ko0lay kapanmaz
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Şub 2012  19:00

bu kötü oldu ama tabiki yeni megauploadlar çıkacaktır...
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink14 Şub 2012  07:50

file hosting siteleri bu aralar tek tek kapanıyor ya da kapatılıyor, hadi hayırlısı...
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Şub 2012  04:33

Bir çok kişinin emeğine yazık oldu gerçekten.
Hayırlısı olsun.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Şub 2012  16:45

Alıntı: demirhakan212.02.2012 08:52:03Alıntı yapılan Mesaja git
Rapidshare'nin kapanacağını sanmam çünkü önemli ve büyük bir site öle kolay ko0lay kapanmaz
Rapidshare geçirdiği onca araştırmaya rağmen bi türlü yıkamadılar siteyi sahibi çakal galiba :))

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
DosyaLoaD(Ücretsiz Dosya Upload)(Çoklu Upload)Kroos 5 20 Tem 2010  10:03
 Rapidshare & Mega Upload Download Managerbettelgeuse 6 09 Eki 2009  09:59
 Dosya upload sitesiawsalli 4 28 Ağu 2008  23:34
 upload sitesiwebmalatya 2 29 Eki 2008  12:12
 Mp3 Upload sitesi lazımSafa GAYRET 6 16 Oca 2010  23:24
Bu sayfa 0,58 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu