Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Dexpot ile çoklu masaüstüne sahip olun!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink31 Oca 2012  00:45

Bir masaüstünde çalışmak yerine farklı işlerinizi farklı masaüstlerinde yapın! İşte yolu...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/dexp ... hip-olun_31714.html

Resimlerle: 33 yüksek çözünürlüklü duvar kağıdı!

Birden çok masaüstüne sahip olmak için birkaç bilgisayarınız olması şart değil. Size tanıtacağımız yazılım, OS X ve Linux içerisinde bulunan işlevleri taklit ederek Windows'unuzda birkaç masaüstü oluşturmanıza izin veriyor.

Peki birden fazla masaüstü kullanmak hangi işlere yarayabilir? Bir masaüstünde çizim yaparken diğerinde hesaplamalarınızı sürdürebilir, üçüncü bir masaüstünde belgelerinizi toplayabilirsiniz. Çok sayıda programla çalışırken boş bir çalışma alanına ihtiyaç duyduğunuzda da, farklı masaüstleri imdadınıza yetişecektir.

Makalemizde nasıl kullanacağınızı adım adım anlattığımız Dexpot adlı yazılım ile işleriniz çok daha kolay bir hal alacak. Aşağıdaki adresten Dexpot'u indirdikten sonra makalemizi okumaya devam edebilirsiniz.

İndirin: Dexpot (3.84 MB)

Not: Kurulum sırasında DriverScaner 2012 adındaki yazılımı kurmayı muhtemelen "DriveScanner 2012 Kurma" seçeneğini işaretleyerek reddetmek isteyebilirsiniz.

Tüm konu: Dexpot ile çoklu masaüstüne sahip olun!

Resimlerle: 33 yüksek çözünürlüklü duvar kağıdı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Daha önce birden çok masaüstü kullanmış mıydınız?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink31 Oca 2012  15:03

daha önce kullanmadım fakat klavye kısayolları sayesinde baya kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.
Çalışır durumdaki progamları gizlemek içinde alternaif :)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Daha hızlı ve daha güvenli bir ağa sahip olunCHIP Online 0 12 Kas 2008  16:23
 Çoklu WinXP kurulumu - çoklu HDDHPQ-User 2 16 May 2008  00:33
Dizüstü format cd si ile masaüstüne format atmakUmut_Pardus 4 13 Eki 2011  11:54
laptop ile masaüstüne erisim?DK0941 0 09 Eki 2011  11:10
 WPM ile Hiç bir Bilgiye Sahip Olmadan 1 Saatte Webgurk4n 0 20 Ara 2009  00:15
Bu sayfa 0,3 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu