Dünyanın en "faydasız" web siteleri birleşti

CHIP Online
20-11-2012, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İnternetin "en faydasız" sitelerine ulaşmak, daha önce hiç bu kadar kolay olmamıştı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/dun ... birlesti_37073.html

Resimlerle: Harika arka planlara sahip 34 web sitesi!

İnternetin birçok yönden hayatımızı kolaylaştırdığı kesin. Kullanıcı dostu web siteleri sayesinde aradığımız şeye saniyeler içinde ulaşabiliyoruz. Örneğin hiç tanımadığımız bir şehrin yollarını görmek veya adres bulmak için yardımımıza Google Maps koşuyor. Veya Zimbabve'nin tarihi ve kültürel özelliklerini merak ettiğimizde bir koşu Vikipedia'ya bakmamız çoğu zaman yeterli oluyor.


Ancak kullanıcılara safi bilgi sağlamaktan ziyade, bazen iyi vakit geçirten bazense tamamen kafa boşaltan binlerce "ıvır zıvır" sitesi de mevcut. Üstelik boş zaman öldürgeci bu siteler artık tek bir web sitesi altında toplanmış: "&lt;span style="text-decoration: underline;">The Useless Web</span>"


Tim Holmen tarafından tasarlanan sitenin tek bir amacı var: Zamanınızı boşa harcamak! Ders çalışmak için bahane arayan veya zamanını gerçekten kaliteli(!) bir şekilde değerlendirmek isteyen web gezginleri için The Useless Web adeta bulunmaz bir nimet. Eğer sizin de vaktiniz bolsa, kendinizi The Useless Web'in sunduğu hiçbir amacı olmayan web sitelerinin döngüsüne bırakmanızda fayda var.

Tüm Konu: Dünyanın en "faydasız" web siteleri birleşti

Resimlerle: Harika arka planlara sahip 34 web sitesi!

Kaynak: www.chip.com.tr