Dünyanın En Hızlı Telefonu Xiaomi Mi4

sarimakas1
24-07-2014, 15:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2013

Dünyanın en hızlı telefonu olarak lanse edilen Xiaomi Mi4, her zaman ürettiği ürünlerle tüm dünyayı şaşırtan bir ülkeden geliyor. Çin malı olan Xiaomi Mi 4, Türkiye'de çok bilinmese de Çin'in en büyük telefonlarından biri konumunda.

Peki Xiaomi Mi 4 gerçekten de dünyanın en hızlı telefonu mu ? Cihazın performans özelliklerine baktığımızda bunun hiç de uydurma bir söz olduğunu düşünemiyoruz. Zira Xiaomi Mi 4'ün sahip olduğu özellikler bu iddiayı destekliyor. Cihaz, iPhone ve Samsung'un son model cep telefonlarından bile daha üstün özeliklere sahip.

Android 4.4.3 işletim sistemi ile gelen Xiaomi Mi 4, dört çekirdekli 2.5Ghz işlemciye ve çoğu telefonda göremediğimiz 3Gb ram belleğe sahip. 5¨ boyutundaki ekran 1080p Full HD görüntü veriyor. Cihaz 16Gb ve 64Gb'lık modellerle kullanıcısının karşısına çıkıyor. Maalesef Xiaomi Mi 4 'de harici kart desteği bulunmuyor. Cihazı üstün kılan özelliklerden biri de hiç şüphesiz sahip olduğu kamera performansı. 13 megapikselli arka kamera çift LED flaşla çok daha net görüntüler elde etme imkanı sunuyor. 1/3¨ sensör boyutu, yüz ve gülümseme algılama, dokunmatik odaklanma ve HDR özelliği ile donatılan arka kameraya ek olarak yine benim diyen bir çok telefonda göremediğimiz 1080p görüntü kalitesi sunan 8 megapiksellik ön kamera bulunuyor.

Xiaomi Mi 4 'ün göze çarpan diğer özellikleri ise şu şekilde: Çelik kasa, 4G LTE teknolojisi, NFC teknolojisi, 3080mAh batarya ile daha uzun süreli kullanım imkanı, siyah ve beyaz renk seçenekleri.

Xiaomi Mi 4 'ün fiyatı ise 16Gb'lık modeli için 320$ , 64Gb'lık modeli için ise 400$.

XİAOMİ Mİ4 TANITIM VİDEOSU