Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

dvd okuyucu sorunu yardım edermisiniz..

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink13 Ağu 2009  22:04

Merhaba xp kullanıcısıyım. daha önce bilgisayarımda cd-rom calışıyordu.. en son format attım  ve sonradan dikkatimi cekti masaüstünden bilgisayarım simgesine tıkladıgımda acılan sayfada dvd okuyucu simgesinin olmadıgını gördüm..
aygıt yöneticisinden kontrol ettim ama dvd-rom u pc tanıyor yanlız dvd okuyucu simgesinin üzerinde ünlem işareti var !
 soketle ve power girişleriyle oynadım ama herhangi bir sorun yok jumperden oluyor desem format atarken calışıyodu sonradan jumperle oynamadımki
 hiç dokunmadıgım halde böyle olması biraz tuaf .. sorunu farkettigimde elimde olan cd okuyucuyu taktım ve diger ıde ucunu ona taktım aynı ünlem ikisindede  cıktı pc görüyor ama ünlem işareti cıkıyo ama yeterli bilgiye sahip degilim acaba sistemden olabilirmi. veya başka bi sebebi varsa bilen biri yardımcı olabilirmi ?  şimdiden teşekkür ederim..
Güncelleme: ondr (13 Ağu 2009 22:23)
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink14 Ağu 2009  12:30

Aynı Sorun ßenimde ßa$ıma GeLmi$Ti.
Başlat + Çalıştır'a geL ve regedit yaz ve a$ağıdaki yoLu izLe

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

Değerinin Üzerine TıkLa Sonra Sağ Taraftaki Yerde upperfilter ve lowerfilter oLacak ßunLarı SiL. SonraSında iSe PC'ye Reset At. Umarım ßu Yöntem i$e Yarar. koLay geLSin.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 dvd okuyucu sorunu yardım edermisiniz..ondr 0 13 Ağu 2009  22:00
 dvd okuyucu sorunuvolkan5525 1 20 Eyl 2009  01:37
 DVD okuyucu sorunuvieX 4 11 Şub 2009  11:27
 DVD yazdıracağım yardım edermisiniz ?by.Kayhan58 6 27 Eyl 2009  00:44
 dvd-rom um açılmıyor yardım edermisinizdeliçoban 0 31 Mar 2010  16:17
Bu sayfa 1,42 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu