samet sormuş: NVIDIA GeForce Go 7400 ekran kartı kullanıyorum bu sabah pc yı actım ve aradan yarım saat gecmeden ekranım mavılestı renkler adeta ters döndü sorun neden kaynaklanabılır suan yazdıklarımı dahı okumakda gucluk cekıyorum cvplarınızdada buyuk fontllar kullanırsanız sevınırım ACİL YARIM LÜTFEN.
Soru Türü: Donanım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: Donanım Sürücüsü nv4_disp.dll (6.14.10.8390 - nVIDIA ForceWare 83.90)
Donanım Tanımlaması NVIDIA GeForce Go 7400
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)
Birisi dokunmatik, iki adet ekrana sahip olan Samsung Soul pratik kullanımıyla işlerinizi kolaylaştıracak.
Hız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Ekonomik güç üretimiyle cebinizi, pratik takma-çıkartma mekanizmasıyla ise ellerinizi koruyacak bir güç kaynağı.
saint
Deneyimli Üye
REP: 210
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 12:28:57
DRİVER İSTERSEN BİR GÜNCELLE YADA EKRAN KARTIN BOZULMUŞTA OLABİLİR. MONİTÖRDENDE OLABİLİR EĞER İMKANIN VARSA BAŞKA PC LERDE EKRAN KARTINI BİR DENE VE AYRICA MONİTÖRÜDE BAŞKA PC LERDE DENE SORUN NEYMİŞ BAKALIM.
ne olduğun değil,kim olduğun önemli.
sametB
Üye
REP: 20
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 12:33:36
LAPTOP KULLANDIGIMI BELIRTMEMISIM PARDON OTO GÜNCELLEMELERİM ACIK BU SEKILDE KENDI KENDINI GUNCELLEMEZ MI CVBNIZ HAYIR ISE NASIL GUNCELLICEGIM KONUSUNDA DA YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Koloya fanı eko,ziyana logo karo,az sabır makro ego......
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1543
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 12:36:33
bence monıtor kablon yerınden oynadı veya monıtor kablosunda bır sorun var. Bırde bunu kontrol et
sametB
Üye
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 12:38:32
Borga-x'dan alıntı:
bence monıtor kablon yerınden oynadı veya monıtor kablosunda bır sorun var. Bırde bunu kontrol et
LAPTOP KULLANIYORUM SEVGILI BORGA
saint
Deneyimli Üye
REP: 210
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 12:40:08
Borga-x'dan alıntı:
Arkadaş laptop kullanıyo. Yani kabloyla ilgili bi sorun deildir. Bence hemen teknik servise götür. Tabi güncellemeni yapıp sonuç almazsan.
sametB
Üye
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 12:48:37
BU AKSAM UNI KAYDI ICIN IZMIRE GIDICEKTIM NE BAHTSIZIM YA KIM VERICEK SERVISE KIM BEKLICEK ONUN BASINI OFFF ÇILDIRECEĞİMM
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1543
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 12:59:35
Yapacak bır sey yok. Teknık servıse gıtmesı gerekir. Belki teknık servısten yedek bır laptop isteyebılırsın. Butun işlerini laptoptan takıp ettıgını soyle bıraz zorlarsan veya tek.ser. muduruyle gorusebılırsen yapabılırler.
xxömür
Üye
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 13:02:37
BÜYÜK İHTİMALLE EKRANA GÖRÜNTÜ İLETEN KABLOLARINDA TEMASSIZLIK VAR YADA EKRANIN CATLAK OLABİLİR GERCİ EKRANIN CATLAK OLSA SADECE CATLAK OLAN YER RENK BOZULMASI YAPAR AMA SEN GENEDE DENEMEK İCİN EKRANIN KENARLARINA AŞIRIYA KACMADAN PARMAKLARINDA BİRAZ BASTIR BAKALIM BİR DEĞİŞMEK VARMI...
Güncelleme: xxömür [29 Ağu 2008 13:03:30]
sametB
Üye
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 13:10:49
TEMASSIZLIK KONUSUNDA BENDE SUPHELENMISTIM ONDAN OLABILIR SEYTAN DURTUKLUYO AC BI BAQ DIYE AMA :D DAHA ONCEDE HARDISKIM SORUN GORMUSTU KENDIM DEGISTIRDIM FAKAT EKRAN KARTI BENI DUSUNDURUYO