Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Ekran Kartı Fanı Tavsiyesi (Yardım)

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Nis 2010  18:40

Ekran kartımın fanı bozuldu yağlama temizleme gibi seçenekler çözüm olmadı çünkü takılma yapıyordu bende 8lik fan montajı yaptım fakat anakarttaki diğer yuvalardan dolayı sığmadı şu an fanım yok ve ekran karına yüklenemiyorum.

Sizden ricam istanbulda maltepe-kadıköy-kartal civarlarında bir yerden "güvenle" fan alabileceğim bir yer tavsiye etmeniz sanal ortamdan aynı fanı bulamadım bu yüzden görerek almak istiyorum..
Saygılar, teşekkürler..

Ekran Kartı Modeli: HIS ATI 4650
Şunu biliniz ki, bütün arkadaşlarım beni yalnız bırakıp gitseler, ben bu Meclis-i Âli'de tek başıma kalsam da, mücadeleye ahdettim...Burada tek başıma son kurşunuma kadar düşmanla çarpışacağım. Sonra da bu mukaddes bayrağı göğsüme sarıp şehit olacağım. Bu bayrak kanımı sindire sindire emerken, ben de milletim uğruna hayata veda edeceğim. Huzurunuzda buna and içiyorum (1920) , Mustafa Kemal Atatürk
En üste gitBu mesajı bildir

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Ekran Kartı Fanı İçin YardımOrcunx 6 11 Oca 2010  20:55
 Ekran kartı fanı-- Yardımfurkan5000 5 07 Oca 2011  14:53
Ekran Kartı Fanı Dönmüyor [Acil Yardım!]gs_taraftar 8 29 Ara 2010  12:15
 Ekran kartı fanı hakkında yardım acilllwntua 3 01 Eyl 2011  08:32
 ekran kartı tavsiyesi 350tl yardım lütfenrecato 25 27 Oca 2009  11:45
Bu sayfa 0,94 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu