selam arkadaslar benim cok büyük bir sorunum yok aslinda sorun laptopumda yeni cikan need for speed shift oyununudenemek istedim ama oyun tam baslarken donuyor ve kapaniyor bana ekran kartin yetersiz dediler ekran kartim ve laptopum söyle Ekran karti : ati radeon HD 3470 HYBRID X2 256MB LAPTOPUM: ACER Aspire 6530 AMD TURION X2 dual core mobile technology RM 70(2.0 GHz 1 MB L2 cache) 4 GB DDR2 320 GB HDD evet böyle arkadaslar daha güclü ve iyi bir ekran karti nasil olur acaba daha önce düsünemedim aslinda ekran kartini degistirmeden de halledebilirmiyim mümkünmü acaba yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler...
arkadasin dediği gibi ekran kartında değişiklik yapamazsın. @erhan tiryakioğlu arka arkaya 4 mesaj atmak yerine editleyip hepsini 1 mesajda toplasan daha düzenli olurdu arkadasim
ekran kartı falan yetersiz değil..size bunu söleyenler ya bilerek yalan sölemişler ,yada onlarda bilmiyor.. Erhan ın verdiği linkte çözümü var.
http://www.chip.com.tr/blog/osmanbagcevan/windows-ram-kullanimini-dusurun_3883.html burada ise oyunlara girmeden bunları yaparsanız , kasan , donan oyunlarınızı rahatlıkla oynayabilirsiniz..
Dünyada ki insanlar 3 grupturlar. Bir şeyi ortaya çıkartan ve yapan küçük seçkin bir grup. Bir şeyin yapılmasını seyreden büyükçe bir grup ve neyin olup bittiğini bilmeyen bilmeden yaşayan büyük bir kalabalık
arkadasin dediği gibi ekran kartında değişiklik yapamazsın. @erhan tiryakioğlu arka arkaya 4 mesaj atmak yerine editleyip hepsini 1 mesajda toplasan daha düzenli olurdu arkadasim
verdiginiz cevaplardan dolayi tesekkür ederim ama oyun da ala eski hata devam ediyor oyun basladiginda donmalar oluyor ve oyun sonlaniyor önerdiginiz game booster ide indirdim kurdum ...
verdiginiz cevaplardan dolayi tesekkür ederim ama oyun da ala eski hata devam ediyor oyun basladiginda donmalar oluyor ve oyun sonlaniyor önerdiginiz game booster ide indirdim kurdum ...
Everest Programını İndirin ve Ekran Kartınızın Modelini Tam Olarak Öğrenin Ardından İse Markanın Kendi Sitesine Girip Sürücüleri Güncelleyin Sorun Düzelecektir ...