Birisi dokunmatik, iki adet ekrana sahip olan Samsung Soul pratik kullanımıyla işlerinizi kolaylaştıracak.
Hız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Ekonomik güç üretimiyle cebinizi, pratik takma-çıkartma mekanizmasıyla ise ellerinizi koruyacak bir güç kaynağı.
khramn
Bilgin Üye
REP: 488
Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008 12:43:05
Sürücülerinizi kaldırıp anakart-ekran kartı-ses kartı sıralamasıyla tekrar yükleyin. Muhtemelen veriyolu çakışması vardır.
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
saint
Deneyimli Üye
REP: 210
Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008 13:41:28
ati kullanıyorsan bütün driverleri kurmalısın ctalyst center hata sihirbazı program kaldırma yardımcısı ve diğer birlşenleri cd tak ve hızlı kuru seç. önerilen yazar.
ne olduğun değil,kim olduğun önemli.
ceza_and_s@g0
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008 14:15:33
evet atı kullanıyom ama bırsey anlamdım bırtaz açıklar mı9sın
kermenn
Üye
REP: 7
Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008 14:36:07
directx yuklemesini oyunun icerigindeki directx ten yap kendilerine uygun olanı kurulum cd sine atıyorlar