Elektronik Komponent Firmaları

yucemil
27-06-2015, 10:42   |  #1  
yucemil avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2015


Türkiyede yıllardır olan ama konu içine girmeden varlığından haberimiz olmayan bir sektör de komponent sektörü

Türkiye'de bu sektör gittikçe büyümekte. Peki kim bu sektörün en iyileri ve neredeler ? Online alışveriş dünyasında kim neler yapıyor kısaca araştırdım ve paylaşmak istedim.

Öncelikle ilk olarak Karaköy elektronikçiler pasajına gidip gezdik pasajda karşımıza bir çok firma çıktı ama bir firma göz doldurdu. Çemenardagül Elektronik. Firma 1977den beri bu sektörde hizmet veriyor ve 50bin çeşit stoklu ürünle yok yok gibi. Şimdi de online alışverişte yol almaya başlamışlar. www.entegredunyasi.com.tr adresi ile firma markasını oluşturmuş. 

Karaköy dışında da Anadolu yakasında aynı isimle bir  plaza da Entegre Dünyası ismi ile aktif satış yapmaya başlamışlar. Yani artık Karaköye kadar gitmeye gerek kalmadı :)

Peki online alışverişte başka kimler var bu sektörde;

www.direnc.net

www.kartalotomasyon.com

yucemil bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
thaimagine
09-03-2017, 13:56   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2017

Özdisan Elektronik, elektronik komponent sektöründe 40 yıldır hizmet vermekte olan bir firma. Merkezi İstanbul'da olan firmanın Karaköy, Ankara, İzmir ve Bursada şubeleri var.

Aynı zamanda 100.000 adetlik ürün yelpazesini, www.ozdisan.com üzerinden online alışveriş imkanı da sunuyor. Aynı gün kargo imkanı ve sepette yapılan alışveriş tutarına göre artan bir indirim oranı ile kullanıcılarına avantaj sağlıyor.