Merhaba ierkese iyi günler öncelikle daha önce müzik setime elektrik gelmiyordu onları hallettim yaptım sorun çözüldü şimdi ise 8 kanal + - yapıp hoparlörü bağladıgımda vınn ediyo hoparlör sanki yerinden çıkcakmış gibi fırlıyo öle kalıyo kabloyu çıkardıgımda geri eski haline geliyor bunu nedeni ne olabilir ve uzun süre bıraktıgımda hoparlör yanıyor koku gelmeye başlıyor
Özellikleri: 14 Band Graphic Equalizer, 8 Kanal 2 Band Stereo Digital Fm Radyo. Aux,Phone,Cd,Tape,Tuner 8-16 Ohm Empedans 420w sterro ampfiler(RMS) 2ana 2 sourround
müzik seti 96 yapımı 96 da alındı çöp mü diyosun yani
Çöp değil. Bilirsen yapması çok kolay. Bilmezsen hendek atlamaktan zor. Öncelikle şunları yaz buraya Müzik setin stereo sistemmi yoksa 5.1 falan sistemmi. Fotoğrafları varmı. Kapağını açıp kendin birşeyler yapabilecek kadar bilgin var mı. İlk tespitlerime göre müzik setinin çıkış entegresi (ya da transistörleri) yanmış. Değiştirme bilgin var mı..
kapagını açıp temizledim kaset kısmını iptal ettim tamamen dedigim gibi içini açığ deiştirecek akdar bilgim var sterro olarakda çalışııyor sourround oalarkda çalışıyor
AHA BU ENTEGRE DEĞİŞECEK. Önce kartın alt kısmına ulaşmalısın. Daha sonra entegrenin tüm lehimlerini emerek temizle. Soğutucuya bağlandığı vidalarından sök. kartın lehim yerlerini (entegrenin) alkolle temizle. Yeni entegreyi arkasına diş macununu pardon ısı macununu sürerek soğutucuya vidala. Tüm bacaklarının deliklerden düzgün geçtiğine emin olduktan sonra lehimle. Bağlantıları yeniden kontrol et ve çalıştır.
dışarıdan satılıyormu peki bu benim her zaman gittigim biyer var fan kontrol için falan hatırlıyosundur ordan aldım kütahyadayım ben ayrıca. birde ismini verip sölesem adam bana verirmi internetten mi sipariş verecem