anladım bu bilgi çok işime yaradı izolasyon dedigin malzeme ne oluyor tam olarak bu ısı yalıtım falanmı
Kulağını kuyruğunu ısıracaam senin. Kaç kere dedim. İZOCAM KEÇE KAŞE gibi malzemeler. Bu malzemeler hopalörün kabininin içerisindeki yankılanmayı ve kabinin titremesini engelleyici malzemelerdir.
Bas hoparlörler idare eder. Çok kalite değil ancak o fiyata ancak bu olabilir. Tiz hoparlörler çok kötü sakın ola alma. Benim önerdiğim gibi DOME (Home değil haa) tweeter bul.
hoparlör konusuna 1-5 2 ay arayla kapattım şuanlık malum ögrenciyiz sbsmiz var :D biraz derslere yogunlasacam k.bakmayın hoaprlörlerden 4 tane siparişini vericem ve 4tanede kabin yaptıracam bana verdiğin ölçülerle dome larıda getirecem hepsi bütün sistem tam oldugunda pm mesaj atarım görüşmek üzere aarkadaşlar kardeşler
hoparlör konusuna 1-5 2 ay arayla kapattım şuanlık malum ögrenciyiz sbsmiz var :D biraz derslere yogunlasacam k.bakmayın hoaprlörlerden 4 tane siparişini vericem ve 4tanede kabin yaptıracam bana verdiğin ölçülerle dome larıda getirecem hepsi bütün sistem tam oldugunda pm mesaj atarım görüşmek üzere aarkadaşlar kardeşler