Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

En garip GTA IV haberi!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Ara 2009  12:45

Çok eleştirildi, hatta yerden yere vuruldu. Ama GTA IV daha önce böyle bir habere hiç konu olmamıştı

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/en-garip-gta-iv-haberi_17213.html

Resimlerle: Gerçekte GTA 4

Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston şehrindeki polis kuvvetleri geçtiğimiz günlerde belki meslek yaşantılarının en ilginç ihbarını aldılar. Gece saat 2:30'da polisi arayan bir anne polis güçlerinin acil olarak evine gelmesi gerektiğini söyledi. Bölgeye yakın devriye gezen iki polis memuru hızla kadının evine ulaştılar ve her türlü tehlikeyi göze almışlardı. Fakat karşılaştıkları sorun tam olarak onların beklediği problemlerden biri değildi...

Polisi arayan kadın, 14 yaşındaki oğlunu bilgisayar başından kaldıramadığı için polisten yardım istemişti. Grand Theft Auto IV oynayan oğlunu polis zoruyla yatmak için ikna etmeye çalışan anne şunları söyledi: "Polis çağırdım çünkü annenize saygı göstermezseniz hayatta başka ne yapabilirsiniz ki? Normalde kiliseden bu konuda destek alıyorum ama o anda yalnızdım. Oğluma yardım etmek istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum".

Tüm konu: En garip GTA IV haberi!

İzleyin: GTA 4 'ün komik yüzü!

Resimlerle: Gerçekte GTA 4

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce oyun bağımlılığı ciddi bir sorun olarak kabul edilebilir mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Ara 2009  14:02

Evet asosyal, kişilik bozukluklarına sahip ve iletişim kurmakta zorlanan bir birey yetiştirmek istiyorsanız çocuğunuzun önüne koyun oyunları, verin eline PSP'yi, konsolu...
Çok okuyan değil çok gezen bilir...

Dünyayı Bedava Gezin!
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Ara 2009  14:04

Aslında sadece çocuklarda değil , büyüklerde bile bu bağımlılık var , çok ciddi bi sorun bence.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Ara 2009  14:44

Evet. Ama iş yine kişide bitiyor. Knigt Online denen illet benim 1 sene kaybıma ve 140 kilo olmama neden olmuştu. Hırs yüzünden. Ama şimdi gülüp geçiyorum ve hiçbir oyun beni bagımlı yapamıyor. Zaten 2 saatten sonra sıkılıyorum eski hevesim kalmadı. Gerçek Hayat Sanaldan Daha güzel... Göz kırpma
Herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür...
En üste git

Üye
REP: 162, 3,41

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Ara 2009  17:12

aynen bende sıkılıyorum oyunu oyun  olarak görüyorum   gerçek hayat deil
Liberty City  (Carl246)
orijinal mail adreslerim ugurhancavus@hotmail.com
ugurhancavus@hotmail.com.tr
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Ara 2009  17:39

Alıntı: H@ckerCesur24.12.2009 14:44:55Alıntı yapılan Mesaja git
Evet. Ama iş yine kişide bitiyor. Knigt Online denen illet benim 1 sene kaybıma ve 140 kilo olmama neden olmuştu. Hırs yüzünden. Ama şimdi gülüp geçiyorum ve hiçbir oyun beni bagımlı yapamıyor. Zaten 2 saatten sonra sıkılıyorum eski hevesim kalmadı. Gerçek Hayat Sanaldan Daha güzel...Göz kırpma
Gerçi ben Knight Online oynamadım ama diğer kısımlarına katılıyorumBeğendim
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
GTA IV ve Crash Time IV Sistem Gereksinimlerimhmmduruc 16 29 May 2011  19:43
 GTA IV En Sevdiğiniz Arabanymphetamine 5 02 Şub 2009  23:51
 GTA IV En yüksek kalitede oyanatabilecek PC ?akarayel42 13 09 Ağu 2009  00:27
 En garip ve en ince QWERTY cep telefonuCHIP Online 2 19 Ara 2008  17:46
 Plazma TV için son zamanların en iyi haberiCHIP Online 1 03 Mar 2009  22:24
Bu sayfa 0,68 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu