arkadaşlar ben yazıcı almak istiyorum ama hakkında pek net bilgi sahibi olamadım. en çok hangi yazıcıyla daha çok sayfa yazdırırım hesaplı olarak. siyah beyaz olsun yeter. heralde lazer olmalı alacağım yazıcı.tonerli olmalıymış heralde.
ama hangi yazıcı sorun cıkartmadan benim işimi görür? fiyat en fazla 180.zorlarsam 200
tonerin bitmesi sanırım 3000-4000 kağıttan sonra oluyo. dolumyapılabiliyor ki dediğim gibi bir süre sonra toner bozulmaya başlıyor oyüzden yeni bi toner almanız gerekiyor. kartuşlu yazıcılarda öyle bi süresonra kartuştaki mürekkep donmaya başlıyor veya kartuş tıkanıyor yenisinialmanız gerekiyor.Benim canon marka yazıcım kartuşlu ve şu anda bozuk..Yeni kartuş aldım taktım ve bi baktım boş kağıt çıkartıyor :) Yapılması da yazıcı kadar bir fiyatda :)
kdv dahil 186 lira http://www.hepsiburada.com/hp-laserjet-p1005-yazici-cb410a-/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd3453
Dünyada ki insanlar 3 grupturlar. Bir şeyi ortaya çıkartan ve yapan küçük seçkin bir grup. Bir şeyin yapılmasını seyreden büyükçe bir grup ve neyin olup bittiğini bilmeyen bilmeden yaşayan büyük bir kalabalık