En iyi 20 bedava indirme aracı

CHIP Online
12-08-2012, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Videoları, müzikleri ve resimleri bu 20 ücretsiz araçla bilgisayarınıza indirmek, o kadar kolay ki!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/en ... me-araci_35304.html

Resimlerle: En iyi 20 bedava indirme aracı

Müzik, video ve resim indirmekte kullanabileceğiniz en etkili 20 indirme aracını sizin için derledik. İnternetin dev dünyasında pek çok ücretsiz içerik var ve bu içerikleri indirmeniz gerektiğinde size yardımcı olacak en iyi 20 aracı, sizin içi bir araya getirdik.


Her gün binlerce saat yeni videonun yüklendiği YouTube'dan bir video indirmek istediğinizde, VDownloader yada Orbit Downloader programları ile videoları indirebilir ve hatta MP3'e çevirerek dinleyebilirsiniz.


Tüm sayfayı indirmek istiyorsanız DownThemAll isimli program tam ihtiyacınıza göre demektir. Tek sınırınız, bağlantı hızınız ve kotanız.


Internette pek çok dosya RapidShare, Netload veya Uploaded gibi sitelerde indirilmeye müsait durumda bulunuyor. jDownloader programı ile dosyaların linklerini tek tek girmenize gerek kalmadan, otomatik indirmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Üstelik bu sitelerdeki premium üyelikleriniz ile uyumlu olarak da çalışabiliyor.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Galerimizde sizin için bir araya getirdiğimiz en iyi 20 müzik, video ve dosya indirme aracına ulaşabilirsiniz.</span>

Tüm Konu: En iyi 20 bedava indirme aracı

Resimlerle: En iyi 20 bedava indirme aracı

Kaynak: www.chip.com.tr