En iyi klavyeli telefonları sizin için seçtik

CHIP Online
31-05-2010, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online seçti: Klavye kullanmanın keyfi başkadır diyenler için en iyi 10 cep telefonu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/en-i ... n-sectik_20070.html


Resimlerle: QWERTY klavyeye sahip en iyi 10 telefon

SMS yazmak, eposta oluşturmak, ya da tarayıcıya adres girmek... QWERTY klavyelere sahip telefonlarla tüm bu metin işlemleri oldukça hızlı yapılabiliyor. Peki ya en iyileri hangileri? Bu sorunun yanıtı ve en iyi 10 modeli makalemizde görebilirsiniz.

Bir süredir cep telefonu piyasasının tek hakimi dokunmatik ekranlı modeller. Fakat konu yazmaya geldiğinde birçoğu yeterince kullanışlı değil. Ayrıca her dokunmatik ekranlı telefon sanal bir klavye sağlamıyor. Veya telefonda bir sanal klavyenin olması bu klavyeyi rahatlıkla kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor. Bu konuda kullanıcıların şikayetleri ise çoğunlukla sanal karakterlerin küçük olmasından ve ekranın tepkime süresinin geç olmasından kaynaklanmakta. Ekran kalibrasyonunun doğru ayarlanmaması ve karakterlerin yanlış yazılması da cabası.

Kısacası, telefonda çok fazla yazı yazıyorsanız kesinlikle gerçek bir klavyesi olan bir telefona ihtiyacınız var demektir. Artık QWERTY klavyeli telefonlar servet değerinde değil ve klavyeli giriş sınıfı telefonların fiyatları oldukça uygun.

Konuyla ilgili hazırladığımız galeriden ayrı olarak, sizlere özellikle önerdiğimiz 3 telefonu makalemizin devamında görebilir, en küçük detaylarına kadar incelediğimiz 10 seçkin modele ise galerimizden ulaşabilirsiniz.

Tüm konu: En iyi klavyeli telefonları sizin için seçtik

Resimlerle: QWERTY klavyeye sahip en iyi 10 telefon


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Dokunmatik mi, gerçek klavye mi? Sizin tercihiniz hangisi?

uGuR.uK
31-05-2010, 03:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

dokunmatik ;)