En iyi Muhasebe Programı Hangisidir?

Lider47
08-07-2011, 09:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2011

En iyi Muhasabe programı Hangisidir?Acaba yardımcı Olabilir Misiniz?

Lider47
08-07-2011, 09:41   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2011

Yardımcı Olabiliecek birisi Warmı ?

black_flood
10-07-2011, 17:01   |  #3  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

en iyi hizmeti veren şuan için orka adamlar her türlü soruna cevap veriyor. en kötü özellikleri ms-dos  tabanlı çalışmaları halen.

eta - logo ve link yazılımlarının vista ile birlikte ms-dos desteğini kesip windows ortamında çalışabilir yazılım yapmalarına karşın bu firma halen ms- dos tabanında ve sadece 64 bit desteği yok.

windows ortamında kullanmak istiyorum diyorsan zirve mali müşavir yazılımı gayet iyi bu konuda. ota pisliğe ıvır'a zıvıra para istemiyorlar.

ama ETA yada LOGO LİNK yazılımlarını alırsan sürekli yazılım destek 150 tl versiyon yenileme +servis 250 lira gibi çok komik paralar ödemek zorunda bırakılıyor. bu kısmınıda geçtim düzgün destek yok koymuşlar acemi çaylakları programcıyız diye geçinen özel bir durum olduğunda direk tek kelime size banka hesap numaramızı vereli duruma göre 500 dolar duruma göre 2500 dolar para talep ederek sorunu çözmeye çabalayalım diyorlar ve hava cıva hepsi çok denk geldim bu duruma düşene bari sen düşme bu duruma büyük diye aldanıyorsun sonra kocaman parçalar halinde yoluyorlar kaz gibi.

Lider47
14-07-2011, 14:21   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2011

Hmmm teşekürler.. zirveyi nereden bulaibilrim ??

xxjoex
17-07-2011, 15:03   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2011

SAP

ancak çok pahalı olduğunu  biliyorum.

aksoylar
26-12-2015, 07:35   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Evet bence de herşeye bu kadar çok para almaları çok kötü bir durum.
Diğer taraftan DOS ortamında çalışan programlar ise artık kullanılabilir değil.
Ben çok uzun süredir (yaklaşık 18 yıl) farklı muhasebe programları kullanıyorum. Bunlar; LOGO, ETA, VEGA, DATASOFT, ZİRVE, MİKRO ve AYMET. Bu programlardan VEGA ve DATASOFT'un DOS versiyonları oldukça iyiydi ancak Windows ortamına geçtikten sonra aynı başarıyı gösteremediler. LOGO ve ETA ise zaten herkesin bildiği programlar o yüzden çok yorum yapmama gerek yok. Sadece şunu söyleyebilirim, özellikle LOGO ticari amaçlı güzel bir program ama hem çok pahalı hem de teknik servis konusunda ciddi problemler yaşayabiliyorsunuz, bazı zamanlarda servis alabilmeniz 3-5 gün sürebiliyor bu da çok ciddi bir sıkıntı. Aslında bu kadar yaygın olan bir programın teknik servisinin bu kadar geç ve pahalı veriliyor olması bence çok can sıkıcı bir durum. Ayrıca ilk satın aldığınızda bile eğitime ücret almasını da bir türlü anlayamıyorum (Bu ücret öyle ucuz da değil).
ETA ve ZİRVE ise daha çok resmi muhasebe amaçlı kullanacaksanız iyi.
Aslında yukarıda saydığım programlarda yaşadığım çeşitli sorunlar beni yeni program arayışına itti ve AYMET programını bu arayışlarım esnasında buldum. AYMET çok bilinen bir firma değil ve internetten araştırırken bulduğum ürünler arasında kullanımının kolay olması dikkatimi çekti ve 3 yıla yakın bir süredir de kullanıyorum. İnanmayacaksınız ama bu ismini pek duymadığım program ticari paket olarak beklediğimin çok üstünde bir performansa sahip. Ayrıca teknik servis konusunda da çok hızlı dönüş alabiliyorum. Bir de LOGO'ya ödediğim teknik servis ücretinin üçte biri fiyatına ve çok daha hızlı çözüm alıyorum.
AYMET programını neden özellikle LOGO ile kıyasladığımı sorarsanız benim Ticari Muhasebe amacıyla kullandığım programlar arasında en başarılı bulduğum iki program LOGO ve AYMET. Elbette piyasada onlarca başka program da var ve ben kullandığım programları (LOGO, ETA, VEGA, DATASOFT, ZİRVE, AYMET, MİKRO) alırken gerek çevremdeki insanların tavsiyelerini dinliyorum gerekse kendim internetten araştırıp programların demolarını indiriyorum veya istiyorum. Bu nedenle başka programlarında demolarını inceledim. Mesela: Yaylasoft, Kursoft, Paraşüt, Turkuaz gibi. Bu programların hiçbirisine kötü diyemem ama benim istediğim pratiklikte ve yetenekte görmediğim için bunları tercih etmedim.

Kısaca size tavsiyelerim şunlar:
Eğer işiniz resmi muhasebe tutmaksa ETA veya ZİRVE'nin Müşavir Programını tavsiye edebilirim. Bu firmaların ticari paketleri de var ama bu alanda pek iyi değiller.
Amacınız ticari işlemlerinizi tutmaksa öncelikli olarak AYMET Ticari Muhasebe programını tavsiye ederim.
Eğer büyük ölçekli bir işletmeniz varsa (250'nin üzerinde çalışan) o zaman belki LOGO'nun kahrı çekilir, yoksa o kadar para verip, bir de zamanında servis alamamak gerçekten insanın canını sıkıyor.

aksoylar bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 4 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Odun Bükücü
05-01-2016, 16:57   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

merhaba arkadaşlar bahsedilen ofisassist muhasebe programını incelemelerim sonucunda bu gün sitesinden denemek için satın aldım (en fazla 39 liram gider diye düşündüm) çok kısa süre içerisinde bana dönüş yaptılar 1-2 saat sürmeden programı kullanmaya başladım ilgilerinden gayet memnun kaldım destek konusunda sorun yaşamayacağımı zannediyorum kullanımıda gayet kolay verdiği tavsiyelerinden dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..

incelemek isteyenler için  https://www.ofisassist.com/muhasebe-programi.html

melihaterzi
10-02-2016, 16:04   |  #8  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 7
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Sizin ve bir kaç kişinin daha tavsiyeleri doğrultusunda bazı yazılımları inceledim. Gerçekten de Aymet Muhasebe Programını beğendim ve satın aldım. Şu anda kullanıyorum çok memnunum.

Ben de diğer arkadaşlara tavsiye ederim.

İyi çalışmalar dilerim.

midyen
15-03-2016, 13:04   |  #9  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2012

Lila Mobil Ticari programını denemenizi öneriyorum. Yeni nesil ön muhasebe programı. Web tabanlı. Tablet /cep telefonları dahil tüm tarayıcılarda çalışıyor. istek kendi pc nize yükleyin isterseniz bulut sunucularda kullanın. ister satın alın isterseniz kiralayın.
Kobilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Stok yönetimi, cari borç- alacak takibi, müşteri analizi, karlılık durumu vb. ticari faaliyetleri ile ilgili sayısız işlem ve hareketleri takip eden web tabanlı muhasebe yazılımıdır. Barkod takibi, Sipariş ve irsaliye takibi vs de yapabilen bir uygulama.
Lila Mobil de CRM, E-fatura, Entegrasyonlar (n11, gittigidiyor veya hepsiburada), üretim, döviz takibi vs. detay modüller mevcut. sitesi www.lilayazilim.com

Neyu2016
29-09-2016, 17:30   |  #10  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

bence açık kaynak tekir iyidir.

Skytrill
13-10-2016, 19:44   |  #11  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

Netsis İyi Bir Program Tavsiye Ederim

simsekmehmet
04-11-2016, 17:04   |  #12  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Öncelikle Merhaba
Arkadaşlar uzun süredir muhasebe programları kullanıyorum öncelikle ücretsiz programları denedim (MuhasebeEx, PatroFİN, Turquaz ve adını hatırlamadığı bir kaç program). Ama hiçbirisi isteklerimi tam olarak karşılamadı bende ücretli bir muhasebe programı kullanmaya karar verdim. Kısa bir araştırma sonucu Logo muhasebe programını denedim ama teknik servis ücretleri, versiyon yükseltme gibi hizmetlerinde ciddi ücretler istiyorlar bu ücretler bana çok fazla geldi bu nedenle kullanmaktan vazgeçtim ve yeni bir program aramaya başladım. Araştırma yaparken yorumlarda karşıma çıkan Aymet Muhasebe Programını gördüm ve aradım tanıtım isteğinde bulundum ve tanıtımı yaptılar herhangi ücret talep etmediler. Telefondan  yardım alabiliyorum programda yapamadığım birşey olduğunda bilgisayara bağlanarak sorununu rahatlıkla çözüyorlar. Programın ihtiyaçlarımı karşıladığını gördüm ve Aymet Ticari Paketini  satın aldım yaklaşık 4 aydır kullanıyorum teknik servis ücretleride çok uygun. Tavsiye ediyorum.

simsekmehmet bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
melihaterzi
03-12-2016, 12:08   |  #13  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 7
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Ben de epeydir Aymet Muhasebe programını kullanıyorum ve memnunum. Size katılıyorum.

İyi günler,

melihaterzi bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
melihaterzi
03-12-2016, 12:12   |  #14  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 7
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016
Alıntı: Skytrill  
Netsis İyi Bir Program Tavsiye
 

Netsis üretim yapan büyük fabrikalara hitap eden bir program diye biliyorum, küçük ölçekte çok uygun olmayabilir, ayrıca bildiğim kadarıyla LOGO firması Netsis'i satın aldı! Bence artık Netsis eskisi gibi olmayacaktır! Yine de fabrikalar için bir seçenek olabilir tabii ki.

melihaterzi bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
osman tan
18-12-2016, 01:43   |  #15  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Nerdeyse 1 yıl oldu Planports online kolay ön muhasebe kullanıyoruz. Desteğinden de oldukça memnunuz. Denemek isteyen arkadaşlar için adresi paylaşabilirim; www.planports.com

Şenerce
19-12-2016, 22:17   |  #16  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Meliha hanım,

Netsis sadece belirli bir kaç sektördeki üretim için iyi olabilir ama bence çok da kullanışlı değil.

Program hem kolay olmalı hem de ticaretimizi kolaylaştırmalı, bir de programı öğrenmekle uğraşmayalım. Ya bir personel işten çıkıyor tekrar yeni personel bul, ondan sonra ona işi öğret, muhasebe programını öğret, olmadı bir de ücret öde eğitim al, bir sürü sıkıntı. Ben Aymet muhasebe programını kullanalı çok rahatım, öğrenmesi de kolay, kullanması da.

Şenerce bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
melihaterzi
20-12-2016, 20:33   |  #17  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 7
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Sayın Şenerce,

Siz beni yanlış anladınız. Aslında bende aynı fikirdeyim, sadece Netsis ile ilgili bildiklerimi yazmak istemiştim. Zaten önceki yazılarımı da okuduysanız benim de Aymet programını kullandığımı göreceksiniz. Neyse zaten aynı şeyleri söylüyoruz aslında.

İyi günler,

erkan yurtoglu
25-12-2016, 23:30   |  #18  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

ben birçok muhasebe programı denedim

bazılarında müşteri hizmetleri sorunlu karşında muhattap yok, bazıları her güncellemeyi para ile satıyor,

en son iki yıl önce Onelee muhasebe programını aldım Zerogle yazılım ürünü. lisans ücretini bir kere ödedim. bu programda en çok ilgimi çeken üçlü fatura özelliği çoğunda bu özellik yok ayrıca fatura tasarımı yapmak çok kolay tamamen sınırsız bir program

bilgisayarıma format atmıştım ürün için gönderilen cd ile kendim tekrar kurdum yedeklediğim verileri yükledim
yani müşteri hizmetlerini arayıp uğraşmak zorunda kalmıyorsun
hem kolay hem de piyasadakilerden çok daha uygun fiyata bence en iyisi bu tavsiye ederim

 ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz

Son Düzenleme: erkan yurtoglu ~ 25 Aralık 2016 23:32
melihaterzi
13-01-2017, 17:30   |  #19  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 7
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Ben Şenerce'ye cevap yazarken Aymet muhasebe programında basit üretim diye bir özelliğin olduğunu bilmiyordum, programı kullandıkça yeni güzel özellikler çıkıyor hem de standart versiyonda hepsi var. Programda basit üretim mantığında bir modül var ve gerçekten bu kadar basitini de görmemiştim, üretim programlarında genelde üretim reçetesi olur, oraya önce reçete tanımlarsın, oranlar girersin, bir sürü tanımlama yaparsın, uzun uzun işler. Eğer bir üretim fabrikası değilseniz ve çok detaylı üretim muhasebesi takip etmeyecekseniz, daha çok montaj vb bir üretim bandınız varsa o zaman Aymet muhasebede set diye bir özellik koymuşlar, bir kaç işlemle sonuç alabiliyorsunuz, gerçekten güzelmiş, şimdiye kadar işim olmadığı için yeni farkettim. Şenerce beyi kızdırmıştık hiç olmazsa böylece ona da yardımcı olayım dedim. İyi günler,

melihaterzi bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Hasan909
24-01-2017, 01:12   |  #20  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

muhasebe programı olarak çok eskiden dos ta logo kullanıyorduk, şimdi windows 10 ile uyumlu çalışan fenesoft ön muhasebe programı kullanıyoruz, gayet kullanışlı, herkese tavsiye ederim. Ön muhasebe programını  www.fenesoft.com adresinden indirebilirsiniz. Programda cari, stok, kasa, fatura, irsaliye, çek, senet gibi ticari işlemlere yönelik tüm özellikler mevcut.

HalilAydın1981
05-04-2017, 16:12   |  #21  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 3
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2017

Buradaki tartışmayı göreli fazla olmadı ama bende Aymet firmasıyla epeydir görüşüyorum. Yanlız şunu söyleyim, adamları belki 20 kere aradım bana mısın demediler ya, amma sabırlı adamlarmış, ne sorduysam cevapladılar, ilk kez araıyormuşum gibi hiç kızmadan, sinirlenmeden sbırla cevapladılar. ben biraz çok soru soran bir tipimdir de, herkez bana katlanamaz. Bir kaç firmayı burda kötü reklamm olmasın diye adlarını vermiyorum bezdirdim, ben arayınca yine mi sen der gibi konuşuyorlardı artık. Neyse uzun lafın kısası herhalde bu Aymetin ticari muhasebe programını alacağım herhalde. Buradaki yorumlarda da olumlu şeyler gördüm iyi oldu. Unutmazsam sonucu buradan da bildiririm ama söz veremem.yine de bu tip tartışma sayfaları gerçekten iyi oluyor. Herkeze slm...

HalilAydın1981 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
kemal kayar
08-07-2017, 18:23   |  #22  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2017

Firmamda yıllardır kullanmış olduğum Kursoft Yazılım KRS çözümleri işinizi tam anlamıyla çözecektir. Sektörlere özel yazılımları, raporlamaları ve satış sonrası desteklerinden dolayı tercih sebebimiz olmuştur. Fiyatlarıda piyasadaki diğer yazılımlara göre çok çok uygun hem isterseniz yıllık lisans ücreti ödeyerekte sahip olabiliyorsunuz. Eğer program arayışı içerisinde iseniz denemenizi tavsiye ederim. http://www.kursoft.com.tr

HalilAydın1981
10-08-2017, 13:20   |  #23  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 3
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2017
Alıntı: HalilAydın1981  
Buradaki tartışmayı göreli fazla olmadı ama bende Aymet firmasıyla epeydir görüşüyorum. Yanlız şunu söyleyim, adamları belki 20 kere aradım bana mısın demediler ya, amma sabırlı adamlarmış, ne sorduysam cevapladılar, ilk kez araıyormuşum gibi hiç kızmadan, sinirlenmeden sbırla cevapladılar. ben biraz çok soru soran bir tipimdir de, herkez bana katlanamaz. Bir kaç firmayı burda kötü reklamm olmasın diye adlarını vermiyorum bezdirdim, ben arayınca yine mi sen der gibi konuşuyorlardı artık. Neyse uzun lafın kısası herhalde bu Aymetin ticari muhasebe programını alacağım herhalde. Buradaki yorumlarda da olumlu şeyler gördüm iyi oldu. Unutmazsam sonucu buradan da bildiririm ama söz veremem.yine de bu tip tartışma sayfaları gerçekten iyi oluyor. Herkeze slm...
 

Merhaba arkadaşlar, çok zamanım yok o yüzden kısa keseceğim. Ben Aymet.NET programını satın aldım, bir süredir de kullanıyorum, oldukça memnunum, hizmette gayet iyi, herkeze tavsiye ederim.

HalilAydın1981 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Tayfun Ergün
05-09-2017, 09:27   |  #24  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2017

LOGO-NETSIS Çözüm Ortağı olarak Netsis için özellikle kullanımı tavsiye ederim. Önümğzdeki yıllarda zorunlu hale gelecek olab e fatura,e-defter uygulamaları için su anda logonun cidii sekilde bir öncülüğü bulunmakta ve biliyorsunuzki GİB bu konularda her sorunu ilgili yazilim sirketiniz le baglantıya gecin diye sürekli sallamkata mükelleflerini. bu nedenle Netsis ile lgili hangi alanda calısmak istiyorsani mutalak asag8ıda iletişim bilgilerinde ulasıp bize sorun. ayrica dikkatimi çeken bir diğer konu da LOGO nun NETSIS ı satın alması ile ilgili yorumlar. LOGO netsisi satın almasından sonra cok ciddi değişiklikler yaptı ve bular kullanıcı için gercekten onemli olcude kolay kullanımı saglayan seyler. Netsisle ilgili eğitimlerde kesinlikle ücret talep etmiyoruz. sınırsız saatte ofisimizde eğitimlerimiz ücretsizdir.

TEL: 0541 290 3834

SabriKürekçi17
13-10-2017, 18:24   |  #25  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2017
Alıntı: aksoylar  
Evet bence de herşeye bu kadar çok para almaları çok kötü bir durum.
Diğer taraftan DOS ortamında çalışan programlar ise artık kullanılabilir değil.
Ben çok uzun süredir (yaklaşık 18 yıl) farklı muhasebe programları kullanıyorum. Bunlar; LOGO, ETA, VEGA, DATASOFT, ZİRVE, MİKRO ve AYMET. Bu programlardan VEGA ve DATASOFT'un DOS versiyonları oldukça iyiydi ancak Windows ortamına geçtikten sonra aynı başarıyı gösteremediler. LOGO ve ETA ise zaten herkesin bildiği programlar o yüzden çok yorum yapmama gerek yok. Sadece şunu söyleyebilirim, özellikle LOGO ticari amaçlı güzel bir program ama hem çok pahalı hem de teknik servis konusunda ciddi problemler yaşayabiliyorsunuz, bazı zamanlarda servis alabilmeniz 3-5 gün sürebiliyor bu da çok ciddi bir sıkıntı. Aslında bu kadar yaygın olan bir programın teknik servisinin bu kadar geç ve pahalı veriliyor olması bence çok can sıkıcı bir durum. Ayrıca ilk satın aldığınızda bile eğitime ücret almasını da bir türlü anlayamıyorum (Bu ücret öyle ucuz da değil).
ETA ve ZİRVE ise daha çok resmi muhasebe amaçlı kullanacaksanız iyi.
Aslında yukarıda saydığım programlarda yaşadığım çeşitli sorunlar beni yeni program arayışına itti ve AYMET programını bu arayışlarım esnasında buldum. AYMET çok bilinen bir firma değil ve internetten araştırırken bulduğum ürünler arasında kullanımının kolay olması dikkatimi çekti ve 3 yıla yakın bir süredir de kullanıyorum. İnanmayacaksınız ama bu ismini pek duymadığım program ticari paket olarak beklediğimin çok üstünde bir performansa sahip. Ayrıca teknik servis konusunda da çok hızlı dönüş alabiliyorum. Bir de LOGO'ya ödediğim teknik servis ücretinin üçte biri fiyatına ve çok daha hızlı çözüm alıyorum.
AYMET programını neden özellikle LOGO ile kıyasladığımı sorarsanız benim Ticari Muhasebe amacıyla kullandığım programlar arasında en başarılı bulduğum iki program LOGO ve AYMET. Elbette piyasada onlarca başka program da var ve ben kullandığım programları (LOGO, ETA, VEGA, DATASOFT, ZİRVE, AYMET, MİKRO) alırken gerek çevremdeki insanların tavsiyelerini dinliyorum gerekse kendim internetten araştırıp programların demolarını indiriyorum veya istiyorum. Bu nedenle başka programlarında demolarını inceledim. Mesela: Yaylasoft, Kursoft, Paraşüt, Turkuaz gibi. Bu programların hiçbirisine kötü diyemem ama benim istediğim pratiklikte ve yetenekte görmediğim için bunları tercih etmedim.

Kısaca size tavsiyelerim şunlar:
Eğer işiniz resmi muhasebe tutmaksa ETA veya ZİRVE'nin Müşavir Programını tavsiye edebilirim. Bu firmaların ticari paketleri de var ama bu alanda pek iyi değiller.
Amacınız ticari işlemlerinizi tutmaksa öncelikli olarak AYMET Ticari Muhasebe programını tavsiye ederim.
Eğer büyük ölçekli bir işletmeniz varsa (250'nin üzerinde çalışan) o zaman belki LOGO'nun kahrı çekilir, yoksa o kadar para verip, bir de zamanında servis alamamak gerçekten insanın canını sıkıyor.

 Konuyu çok güzel özetlemişsiniz, yazınızın altına imzamı atarım, aynen katılıyorum.

SabriKürekçi17 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]