En iyi tablet hangisi?

CHIP Online
18-07-2012, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni bir tablet alacaksınız ama hangisini alacağınıza karar veremiyorsunuz. İşte en iyi 10 tablet!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/en-iyi-tablet-hangisi_34829.html

Resimlerle: TOP 10: En iyi tabletler

Bir notebook kadar güçlü, kitap kadar küçük ve hiç olmadığı kadar ucuz: Tabletler şu anda çok moda. Ama hangisini almalı? Şık bir iPad mi, güçlü bir Android 4 tablet mi yoksa 7 inçlik bir kelepir mi? Bu yazımızda size her sınıfın en iyi cihazlarını tanıtacağız.


Hareket halindeyken multimedya eğlenceyi sınırsız yaşamak bir tablet bilgisayar ile mümkün. Tablet bilgisayarlar hem çok iyi birer medya oynatıcı, hem fotoğraf makinesi, hem de HD çözünürlükte oyun oynayabileceğiniz harika birer cihaz. Üstelik pil ömürleri yeterince uzun ve artık fiyatları da erişilebilir düzeyde.


Bunların yanında pek çok tabletin hareket halindeyken postalarınızı okuyup internette gezinmenizi sağlayan UMTS desteği var. Bu sayede YouTube videolarını bile izlemeniz mümkün. Ayrıca birçok modelde bulunan HDMI çıkışı sayesinde resim ve videolarınızı kalite kaybı yaşamaksızın televizyon ya da monitörünüzde görüntüleyebiliyorsunuz.


Küçük bir tablet mi, 10 inçlik uygun fiyatlı bir model mi?


Ama hangi tablet size uygun? 35 tableti sizin için inceledik, her boy ve fiyattaki en iyi tabletleri sizin için bir araya getirdik.   Aradığınız ister küçük ve mobil bir 7 inçlik tablet, ister çok yönlü bir 10 inçlik tablet, ister uygun fiyatlı bir cihaz olsun, bu incelemede tanıttığımız tabletlerin biri mutlaka sizin için.

İlerleyen sayfalarda, kategorilerinin en iyisi 3 tableti ayrıntılarıyla bulacaksınız. <span style="text-decoration: underline;">TOP 10 listemizin tamamı içinse, buradaki galeri sayfalarımızı ziyaret etmeniz yeterli...</span>


Tüm Konu: En iyi tablet hangisi?

Resimlerle: TOP 10: En iyi tabletler

Kaynak: www.chip.com.tr

meyvesepeti
27-07-2012, 10:34   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2012

Arkadaşlar selam piyasada ucuz android bir sürü tablet var onyo felan 400 tl felan kullanan var mı işe yarar mı?Yoksa kaliteli bişey mi almalıyım bu hafta gerçekten almam lazım artık , tavsiye var mı?

Son Düzenleme: meyvesepeti ~ 27 Temmuz 2012 10:35