En kolay kullanımlı e-posta pazarlama aracı

Burcu Ulutürk
22-11-2016, 18:05   |  #1  
Burcu Ulutürk avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Merhabalar, e-posta pazarlaması hakkında son zamanlarda çok sayıda yazı okudum ve web-sitem için e-bültenler göndermek amacıyla bu yöntemi kullanmak istiyorum. Ancak hizmet veren çoğu firma bir anlamda dijital pazarlama partneri gibi iş yapıyor; yani tamamen kendim kullanarak işimi halledebileceğim kolay bir uygulama sunmuyorlar. Bültenleri hazırlayıp otomatize biçimde gönderebileceğim bir araca ihtiyacım var. Bildiğiniz bir firma, site, yazılım varsa yardımcı olabilir misiniz?

hbor
25-11-2016, 10:36   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Merhaba Burcu Hanım, iyi forumlar...

İşimiz gereği e-posta pazarlamasını bir kaç yıldır kullanıyoruz. Bu süreçte çok sayıda yabancı yazılım ve şirket de kullandık. Ancak sonradan INBOX'a, geçiş yaptık. Şimdi onlarla çalışıyoruz. Biz bu pazarlama yönteminden biraz geniş çapta faydalanıyoruz, o yüzden analiz yapma özelliği gibi seçenekler daha çok işimize yarıyor; ancak siz kolay kullanımlı olmasını istemişsiniz. Ben size o yüzden aynı firmanın INBOXBrush uygulamasını tavsiye ederim. Bu uygulamayı bir süre önce çıkardılar. Hem menüsü Türkçe olduğu için bana göre bir adım öndedir; zira bu işi Türkçe yapan başka bir yazılım yok, hem de daha iyi sonuçlar için teknik dile hakim olmak gerekebiliyor. İngilizce'yle bunu yapmak haliyle daha zor.

Bunun dışında kolay kullanım açısından uygulamanın sunduğu hazır şablonlar çok işinize yarayacaktır. Kişi sayısı olarak küçük bir şirketiz ve e-posta kampanyalarını ben hazırlıyorum. Daha doğrusu -artık- ben hazırlıyorum; çünkü eskiden bu iş beni aşıyordu. Bir dönem ajansa yaptırıyorduk, daha sonra ben devralana kadar da kampanya içeriklerini freelancer bir arkadaşımıza hazırlattık. Şimdi bu hazır şablonlar üzerinden kendi işimizi kendimiz halledebiliyoruz. Sunum hazırlamak kadar basit oluyor. 

Umarım yardımcı olur.

hbor bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Burcu Ulutürk
25-11-2016, 19:50   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Cevap gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım  Gülüş   

Çok teşekkür ederim Alkış çok işime yaradı gerçekten.

Mailtocomtr
09-02-2017, 23:45   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

İsterseniztoplu gönderimlerinizdeAlman kalitesi ile hem tasarım yapmak hemde gönderim yapmak isterseniz sizi mailto.com.tradresine bekleriz.