Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

.exe çalışmayı durdurdu hatası

CHIP Online

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2009  08:25

Dilara sormuş:
Bıktım artık bu hatayı almaktan hangi oyunu yüklediysem ( birkaç istisna hariç ) bu hatayı alıyorum. Birtek oyunlarda da değil programlardada aynı şeyi yapıyor. İcon a tıklıyorum giriyorum ve bilmemne.exe çalışmayı durdurdu yazıyor. Sonra da programı kapat butonu çıkıyor. Sanki alay edermiş gibi. Bıktım artık bu vista dan lütfen yardım edin! :(

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
İşletim Sistemi : windows vista. Keşke olmasaydı...

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.30618; .NET CLR 3.5.30729)
Sorularınız için Uzmanına Sor
En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 162, 3,41

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2009  09:49

kis 2009 ile tarat büyük ihtimalle .exe dosyalarına bulasan bir virus var
Liberty City  (Carl246)
orijinal mail adreslerim ugurhancavus@hotmail.com
ugurhancavus@hotmail.com.tr
En üste git

Üye
REP: 380, 3,78

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2009  09:59

zararlılardan olabileceği gibi yüklediğinizin minimum gereksinmeleri makinanız tarafından sağlanamadığı için de bu tür sorun verebilir. bunun için öncelikle güncel bir zararlı tarama programı ile tarayıp ve gereksinimleri gözden geçirmelisiniz.
En üste git

Üye
REP: 1773, 4,00

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2009  14:24

Sorunun Vista'da olmadığına emin olabilirsiniz. Ancak sisteminiz nedir? Hangi oyunlar bahsettikleriniz? O "bilmem ne.exe" nedir? Bunlar olmadan size birşey söyleyebilmek imkansız. Arkadaşların dediği gibi virüs de olabilir, sisteminiz oynamaya çalıştığınız oynu taşıyabilecek kapasitede de olmayabilir...
En üste git

Denetmen
REP: 657, 4,06

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2009  15:24

Açılmayanlar oyunlar ve programlarda herhangi bir "crack" olmadığından eminseniz sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
Güncelleme: Coşkun OLCA (12 Haz 2009 15:24)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink21 Şub 2010  18:43

Bilgisayarın büyük ihtimalle kaldırmıyor ya da windows vista defender o dosyayı şüpheli gördüğü için bloke ediyor(belkide bunu antivirüs yapıyor). Aynı şey geçen gün banada oldu. Visual Basic'ten yaptığım programı dayım msn'den attım. Dayımın laptobunda WindowsApplication2.exe çalışmyı durdurdu diyor ve ardından windows bu programı desteklemiyor(gibi birşey, tam hatırlamıyom) hatası çıkıyor. Ama benim dier laptopta PC özellikleri iyi. PC özellikleri sormayın(windows puan olarak 5,0 verdi)

Peki tam olarak senin PC özellikleri kaç?(ram felan)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink14 Kas 2010  09:47

sen şimdi bi icona tıklayıncada oluyo dedin ya,onun sebebi genelde(kısayol ise)kısayolun dizini yanlıştır ,,yani özelliklerdeki dizinler(örnek::C:\Program Fİles (x86)\Need for Speed Underground 2  gibi) yanlış girilmiştir.bendede en çok gta türkte oyunu menüden kaydedip soa açmayınca entera basınca diyo :)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Şub 2011  21:45

Virüsten falan değil Vistadan kaynaklanıyor. Vista bazı eski oyunları çalıştırmıyor. Bu oyunların vistada çalışması için bir çok patch yapılmış.İnternette bulabilirsiniz. Yalnız bu patchlerde sadece orjinal oyun cd-dvdlerinden kurulan oyunlarda işe yarıyor.
En üste git

Üye
REP: 269, 3,33

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Şub 2011  22:12

Alıntı: MFYorulmaz21.02.2010 18:43:01Alıntı yapılan Mesaja git
Bilgisayarın büyük ihtimalle kaldırmıyor ya da windows vista defender o dosyayı şüpheli gördüğü için bloke ediyor(belkide bunu antivirüs yapıyor). Aynı şey geçen gün banada oldu. Visual Basic'ten yaptığım programı dayım msn'den attım. Dayımın laptobunda WindowsApplication2.exe çalışmyı durdurdu diyor ve ardından windows bu programı desteklemiyor(gibi birşey, tam hatırlamıyom) hatası çıkıyor. Ama benim dier laptopta PC özellikleri iyi. PC özellikleri sormayın(windows puan olarak 5,0 verdi)

Peki tam olarak senin PC özellikleri kaç?(ram felan)

Vay be Visual basic ile program calisiyorsun ve baska makinede visual basic runtime gerektigini dahi bilmiyorsun ey gidi yurdum insani sallarken usturublu sallamayida bilmiyoruz.
Arkadasin soruna gelince yok makine zayif vs vs hatasi degil bunlar makinesi zararli yazilim kayniyor
Norton, kaspersky falan temizlik yapsin ayrica malesef vista vs vs yazerkende 2 tane servis pack paketi ve egrekli güncellestirmeleride kursun bir zahmet zaten sonra vista yavas vs vs demiyecektir
Makine yetmiyorsa program gec acilir sadece oyun crackli oynuyorsa baska hata verir.
Güncelleme: mancukya (11 Şub 2011 22:15)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Nis 2011  09:25

bu hata ne sistemden nede  windows tan kaynaklanıyor.bulletstorm oyununda da aynı hatayı bnde aldım.
oyunun iconuna tıkladıktan sonra çalısmayı durdurdu hatası veriyordu.bi süre sonra crysis da da aynı hatayı vermeye başladı[ara sıra].2 gb ram dan 1 gb sisini windows 7 kullanıyor zaten.oyunu acamayıncada bu tür hatalar veriyor.aliens vs predator oyununda da belli bir bölüm geçtikten sonra bu hatayı alıyordum

biraz karışık anlattım kusura bakmayın da( :D ).yardımım dokunduysa ne mutlu bana
bu hatanın nedenlerinden biride sistem yetmezliği olabilir.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink21 Nis 2011  07:43

Arkadaşlarım İşlemcim İ5 gerisini saymama gerek yok sanırım, sorun pcde crakte felan değil bende aynı sorunla karsılasıyorum sürekli yazılım oyun seciyor. Bu hatayı alanlar büyük ihtimal ya benim gibi windows 7 home basic kullanıcısı yada vista teşekkürler.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 .exe çalışmayı durdurdu hatasıradres_serdar 0 26 Haz 2011  13:35
 .exe çalışmayı durdurdu hatasıradres_serdar 4 27 Haz 2011  23:05
 Crysis.exe çalışmayı durdurduReFeRaNSs 7 13 Oca 2009  15:36
 .EXE çalışmayı durdurduHPQ-User 1 11 Şub 2012  20:33
Asus WS SERVİCE.exe çalışmayı durdurduÇağrı KARACIKLAR 1 29 Eyl 2011  15:06
Bu sayfa 0,92 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu