- Alıntı: MFYorulmaz21.02.2010 18:43:01

Bilgisayarın büyük ihtimalle kaldırmıyor ya da windows vista defender o dosyayı şüpheli gördüğü için bloke ediyor(belkide bunu antivirüs yapıyor). Aynı şey geçen gün banada oldu. Visual Basic'ten yaptığım programı dayım msn'den attım. Dayımın laptobunda WindowsApplication2.exe çalışmyı durdurdu diyor ve ardından windows bu programı desteklemiyor(gibi birşey, tam hatırlamıyom) hatası çıkıyor. Ama benim dier laptopta PC özellikleri iyi. PC özellikleri sormayın(windows puan olarak 5,0 verdi)
Peki tam olarak senin PC özellikleri kaç?(ram felan)
Vay be Visual basic ile program calisiyorsun ve baska makinede visual basic runtime gerektigini dahi bilmiyorsun ey gidi yurdum insani sallarken usturublu sallamayida bilmiyoruz.
Arkadasin soruna gelince yok makine zayif vs vs hatasi degil bunlar makinesi zararli yazilim kayniyor
Norton, kaspersky falan temizlik yapsin ayrica malesef vista vs vs yazerkende 2 tane servis pack paketi ve egrekli güncellestirmeleride kursun bir zahmet zaten sonra vista yavas vs vs demiyecektir
Makine yetmiyorsa program gec acilir sadece oyun crackli oynuyorsa baska hata verir.