Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

.exe çalışmayı durdurdu hatası

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 May 2011  10:50

Evet yaaaa şimdi Barbie (R) Pet Rescue diye bir oyun oynuyorum diyor ki PR.exe çalışmayı durdurdu diyor bıktım bir türlü en sevdiğim oyunumu oynayamıyorum yaa hem Picasa diye bir program indirdim onda bile çıkıyor lütfen bir çare bulunAğlıyor
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Şub 2012  02:00

ben de biraz önce nostalji olsun diye dün kurup çeyrek finale kadar geldiğim Fifa 2002 World Cup oyununda kaldığım yerden devam edeyim derken, tam oyuna girerken oyundan atmaya başladı ve hata olarak da "fifawc.exe bir sorunla karşılaştı" diyor. uyumluluk modlarını denedim ama yine işe yaramadı. Nette arattırdım sorunu, bir öneri mantıklı geliyor ama denemeye üşeniyorum. öneri şu: "directx in yeni sürümünü kaldırıp eski sürümlerden mesela 7.0 ve ya 8.0'ı bir denemek". Belki bunu denemek isterseniz bi deneyin, sonuçlarını burda bildirirseniz belki ben de denerim. açıkçası şu an bunu denemeye üşeniyorum ama diğer taraftan da nostalji oyun oynamak için oldukça da hevesliyim :))
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Şub 2012  02:02

ben de biraz önce nostalji olsun diye dün kurup çeyrek finale kadar geldiğim Fifa 2002 World Cup oyununda kaldığım yerden devam edeyim derken, tam oyuna girerken oyundan atmaya başladı ve hata olarak da "fifawc.exe bir sorunla karşılaştı" diyor. uyumluluk modlarını denedim ama yine işe yaramadı. Nette arattırdım sorunu, bir öneri mantıklı geliyor ama denemeye üşeniyorum. öneri şu: "directx in yeni sürümünü kaldırıp eski sürümlerden mesela 7.0 ve ya 8.0'ı bir denemek". Belki bunu denemek isterseniz bi deneyin, sonuçlarını burda bildirirseniz belki ben de denerim. açıkçası şu an bunu denemeye üşeniyorum ama diğer taraftan da nostalji oyun oynamak için oldukça da hevesliyim :))
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Şub 2012  10:04

Windows un hatası bu
donanımla veya programla alakası yok
Aynı program xp de çatır çatır çalışıyorken
W7 veya Vista da 'Çalışmayı durdurdu' falan filan falan diyor bana 
XP in iyisi ;)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  22:34

windows 7 ye geç ve çalışmayan uygulamalırı xp sp3 uyumlulukta dene
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Şub 2012  16:07

Arkadaşlar F1 2011DE  executable çalışmayı durdurdu hatası ALMAYA BAŞLADIM.daha önce böyle bi hata almıyordum.İşletim sistemim wındows 7 .ram 2 gb.ekran kartı 1 gb atı hd 4350.Lütfen yardım edin
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 .exe çalışmayı durdurdu hatasıradres_serdar 0 26 Haz 2011  13:35
 .exe çalışmayı durdurdu hatasıradres_serdar 4 27 Haz 2011  23:05
 Crysis.exe çalışmayı durdurduReFeRaNSs 7 13 Oca 2009  15:36
 .EXE çalışmayı durdurduHPQ-User 1 11 Şub 2012  20:33
Asus WS SERVİCE.exe çalışmayı durdurduÇağrı KARACIKLAR 1 29 Eyl 2011  15:06
Bu sayfa 0,41 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu