Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

fLASH DİSKTEN DOSYA KURTARMAK
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Eki 2008  22:50:49
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
cmhr-tsgn.14 sormuş:
flas diskten silinen dosyaları kurtarmak mümkünmü? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 9x / Me
Sistem Özellikleri:
Sıradan bir bilgisayar

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Samsung Soul U900

Foxconn Blackops

High Power HP-500-A12S

Samsung Soul U900Birisi dokunmatik, iki adet ekrana sahip olan Samsung Soul pratik kullanımıyla işlerinizi kolaylaştıracak.
Foxconn BlackopsHız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Foxconn BlackopsEkonomik güç üretimiyle cebinizi, pratik takma-çıkartma mekanizmasıyla ise ellerinizi koruyacak bir güç kaynağı.
AdRaMiTi
Deneyimli Üye
REP: 476REP: 476REP: 476REP: 476
REP: 476

1529 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Eki 2008  23:18:17
İki güzel Konu Bu sorunun Hakkında Yardımcı olabileceğini Düşündüğüm..

http://www.chip.com.tr/forum/format..._t59998.html

http://www.chip.com.tr/forum/Dosya-..._t59458.html

BeNiM BiLGiM,BeNiM GüCüMDüR !

AdRaMiTi'nin profilini görüntüle AdRaMiTi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
khramn
Bilgin Üye
REP: 488REP: 488REP: 488REP: 488
REP: 488

2082 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Eki 2008  23:20:27
Az önce bir arkadaşımın yanlışlıkla biçimlendirdiği (formatladığı) hafıza kartıdan verilerini kurtardım. Üzerine yeni veri yazmadığınız sürece tüm erilerinizi eksiksiz kurtarabilirsiniz.Bunun için bir çok prgram mevcut ancak ben easyrecovery programını öneriyorum. Aşağıdaki resme göz atın nasıl yapacağınız hakkında fikriniz olur.

Progamdan Datarecovery- advancedrecovery seçeneğinden kurtarma yapacağınız diski (flaş diskinizi) seçin. Resimdeki gibi devam edin. Dikkat etmeniz gereken nokta 1 kısmında gösterilen dosya sistemi ne ise 3 kısmında aynı dosya sistemini seçerek devam etmelisiniz.

Sonraki aşamada tarama yapılıp silinen dosyalarınız lostfile DIR1 DIR2... dosyaları adı altında gösterilecektir. Tamamını seçip kayıt için kurtarma yaptığınız disk harici bir ortamdaki dosyayı hedef klasör seçip, ileriyi tıklayın. Tüm dosyalarnız kurtarılacaktır. Dosyaların silinmesinden sonra ne kadar az veri kaydettiyseniz dosyalarınız o oranda hatasız ve eksiksiz kurtarılacaktır.

Ve sonuç. Yeni veri yazılmadığı sürece %100 başarı.Az önce kurtardıklarım.
Güncelleme: khramn [14 Eki 2008 23:27:11]
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
kylie
Bilgin Üye
REP: 302REP: 302REP: 302REP: 302
REP: 302

2353 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Eki 2008  23:23:02
tabiki kurtarabilirsin arkadaşım ama şunu söylemek istiyorum, veri kurtarmak garantili bir iş değildir.Daha önce sildiğiniz bir dosyayı göremiyebilir ya da geri getirdiğinizde çalıştıramayabilirsin.bilgisayarından silinen dosyalar için yaptığınız işlemlerin aynısı flash diskin için de yapabilirsin.linkten bu programı indirip çalıştır.
www.recovermyfiles.com
kylie'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) kylie'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
AdRaMiTi
Deneyimli Üye
REP: 476REP: 476REP: 476REP: 476
REP: 476

1529 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Eki 2008  23:34:23
kylie'den alıntı:
tabiki kurtarabilirsin arkadaşım ama şunu söylemek istiyorum, veri kurtarmak garantili bir iş değildir.Daha önce sildiğiniz bir dosyayı göremiyebilir ya da geri getirdiğinizde çalıştıramayabilirsin.bilgisayarından silinen dosyalar için yaptığınız işlemlerin aynısı flash diskin için de yapabilirsin.linkten bu programı indirip çalıştır.
www.recovermyfiles.com

Açıkcası Recovery My files'ı kesinlikle.Önermem tamam chip'in testlerinde sıralamada gayet güzel bir konumda ve gayet güzelde verileri kurtarıyor ancak söyle bir dezavantajı var Bunuda üstte verdiğim linklerin bir tanesinde gayet açık ve net bir şekilde belirttim.Kendi isminle kurtarmıyor dosyayı ve bu yüzden hangi dosyanın ne olduğu tam anlamıyla bilinmiyor :S Yüzlerce resim dosyası buluyor veya ilgili ayara göre ancak Neyin,Ne olduğu belirsiz.Ayrıca bazı uzantılarıda bulmuyor benim Kullandığım sürümünde öyleydi Üzerinden pek fazla zaman geçmedi o yüzden değişeceğini sanmam.

Ancak easyrecovery'de böyle bir proplem yok Harddiskinde hangi konumda ne var ise aynen eskisi gibi bulup sistemine kaydediyorsun.Ben böyle 21 gb'lık arşivimi kurtarmıştım.Hemde 0 veri kaybetmeden..

ANCAK ŞUNUDA BELİRTİYİM DENEME SÜRÜMÜNDE BULUYOR ANCAK SİSTEMİNE KAYDETMENE İZİN VERMİYOR BU YÜZDEN TAM SÜRÜM OLMASI ŞART..
Güncelleme: AdRaMiTi [14 Eki 2008 23:35:14]

BeNiM BiLGiM,BeNiM GüCüMDüR !

AdRaMiTi'nin profilini görüntüle AdRaMiTi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000