Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Facebook'ta büyük göç!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 May 2010  15:30

500 milyona yakın hesap ile Facebook bir dev! Ama onun için ufukta kara bulutlar gözüktü!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/facebook-ta-buyuk-goc_20193.html

Resimlerle: Facebook'tan çok farklı 10 sosyal ağ sitesi...

Facebook kullanıcıları arasında, gizlilikle ilgili oluşan kuşkular büyüyerek ciddi boyutlara geldi.

Sophos'un 1.588 kişinin katılımıyla yaptığı ankette ise acı gerçek ortaya çıktı; ankete katılanların %60'ı hesaplarını kapatmayı düşünüyor. %16'lık bir kısım ise bilgilerinin güvenliğinden endişe duyup hesaplarını silmiş bile. Geri kalan kısım ise sosyalleşme sitesinden çıkmayacaklarını belirttliler.

Facebook'un dünya çapında neredeyse 500 milyon kullanıcısı var. Bu sayının %60 ya da buna yakın bir sayısı çok büyük rakamlar ifade ediyor. Sosyal arkadaşlık sitesi son zamanlarda açıkladıkları, kullanıcı bilgilerini üçüncü parti sitelere verebilen gzlilik politikasıyla büyük tepki çekmişti. Facebook bu konu hakkında tekrar düşünüp, önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacak olsa da, 31 Mayıs'ta yapılacak Facebook "intiharı" kampanyasının önüne geçebilecek mi bilinmez.

Tüm konu: Facebook'ta büyük göç!

İzleyin: Facebook'taki bayan gitarcı

Resimlerle: Facebook'tan çok farklı 10 sosyal ağ sitesi...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Facebook hesabınızı kapatmayı düşünüyor musunuz?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 May 2010  16:48

geleceğimi görüyorum ne :D
facebooktan 3 hafta önce hesabımı kapatıp ayrıldım.. ardımdan %16'lık bir topluluk geldi. Arkadaşlara facebook bitişte demiştim dediklerim sırasıyla gerçekleşiyor :) facebook'un gizliliğini ve izlediği politikayı hiç samimi bulmuyorum. 31 mayısta gerçekleşecekleri yakından takip edeceğim.
En üste git

Üye
REP: 117, 3,40

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 May 2010  20:18

Onlar kapatana kadar devam, Facebook'a girmek hoşuma gidiyor...
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Facebook'ta büyük tehlike!CHIP Online 2 03 Kas 2009  03:37
 Facebook'ta büyük rezalet!CHIP Online 11 17 Ara 2009  19:18
 Büyük kabus göç ediyor!CHIP Online 14 21 Oca 2010  10:50
 Facebook'ta büyük karışıklık!CHIP Online 0 29 Eyl 2010  00:02
Facebook'ta Fotoğraflar Daha Büyük ve Daha Hızlı!Andaç Işık 31 31 Mar 2012  14:01
Bu sayfa 0,95 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu