Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Facebook'ta yeni bir özellik!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Şub 2010  14:15

Sosyal ağını genişletmek isteyenler: Facebook'un bu deneysel özelliğiyle tanıştınız mı?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/face ... -ozellik_18089.html

Resimlerle: Facebook Romanya güzeli Iulia Mladin

Facebook'un yeni deneysel özelliği, kullanıcılara yaptığı arkadaş önerilerinde eskiye nazaran hedefi daha iyi tutturuyor.

Yeni bir arkadaşı onaylayan Facebook kullanıcıları, o kişinin bağlı olduğu ve ortak arkadaş olması muhtemel 4 öneriyle karşılaşıyor. Bu sayede arkadaş listesini genişletmek ve bağlantıları arttırmak kolaylaşıyor.

Sosyal ağ devi zaten arkadaş önerilerinde bulunuyordu. Ancak bu yeni deneysel özellik oldukça basit bir şekilde açıklanabilen bir prensibi, son derece başarılı bir şekilde uyguluyor. Eklenen arkadaşlar arasında ortak arkadaşlara bakarak bağlantı kuruyor. Yani Facebook sadece kullanıcıları değil, onların kimleri tanıdığını da biliyor, bilmese de zeki bir şekilde akıl yürütebiliyor.

Bu deneysel özellik henüz test aşamasında ve yaygın kullanımda değil. Facebook bu özelliği geliştirip tamamladıkça daha yaygın kullanıma sunacak. İşte bu yüzden bazı kullanıcılar bu özellikle karşılaştı, geri kalanlar ise biraz daha bekleyecek.

Tüm konu: Facebook'ta yeni bir özellik!

İzleyin: Facebook'taki bayan gitarcı

Resimlerle: Facebook Romanya güzeli Iulia Mladin

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Facebook önerileri hedefi tutturuyor mu?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Şub 2010  15:54

Arkadaş olarak ekleyince değil de öneriler kısmında bana hep hiç ortak arkadaşım bulunmayan sahte hesap olduğuna bahse girebileceğim, açık saçık resimli kızları tavsiye edip duruyor aylardır. Hep çarpıya basmama rağmen yenilerini bulup getiriyo.

Gece gece temayı da değiştirmiş benim, biraz garip olmuş da alıştım gibi.
Güncelleme: ufuk_35 (05 Şub 2010 15:55)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Şub 2010  19:42

Arkadaşlar benim hesap dün geceden beri şu hatayı veriyor ne zaman düzelir bu?Hesaba UlaşılamıyorBakımnedeniyle hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Birkaç saat içindetekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özürdileriz.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Facebook'ta yeni özellik artık herkese açık!CHIP Online 0 09 Şub 2011  12:45
 Facebook'a yeni bir özellik daha!CHIP Online 0 11 Haz 2011  19:30
 Facebook'ta yeni bir skandal daha!CHIP Online 0 06 Şub 2010  13:30
 Facebook'ta yeni bir dönem!CHIP Online 0 16 Kas 2010  13:30
 Questions: Facebook'a eklenen yeni özellik!CHIP Online 0 04 Ağu 2010  16:45
Bu sayfa 0,86 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu