Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Facebookta Gördüğüm Bir Yorum

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink15 Oca 2012  09:54

Belki Görmüşsünüzdür Ama Ben Yine de Paylaşıyım 

Selam beyler ben Gta san andreas'taki Hollywood dağında oturuyorum. Buralarda bi manyak var her gün olay çıkartıyor ***na koduğumun dengesizi. Çalmadığı araba, patlatmadığı ev kalmadı. Arabasını çalamadığı kişilerin evlerini bazukalıyor, milletin havuzuna girip yüzüyor. O da yetmiyor gidiyor arabayla havuza giriyor. Ne yapmaya çalıştığını çözemedik. Geçen benim havuza araba sokmuş çıkarana kadar ebem ****di. Kafasına göre geziyor ***na koduğum. Polis çağırıyoruz onları da öldürüyor. Helikopter geliyor onu bile patlatıyor dengesini *****ğim. Geçen komşunun evinin üstüne otobüs indirdi nasıl yaptı anlamadık arabaları falan uçuruyor bazen. Herifi öldürüyorlar ertesi gün yine geliyor. Evden çıkamaz olduk lütfen yardım edin ! Ayrıca şu herif bazukaları nerden buluyor anlamış değiliz. Herif aynı anda 20 silah taşıyor. Geçen evi bombaladı benim. Çoluğum çocuğum *****di yeter artık! 

Nasıl :D
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink16 Oca 2012  16:20

gülmekden yaş geldi :D
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  01:00

Evi güzel yerde. ;)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Bir Kitap Bir Yorumvezir101 1 28 Şub 2012  14:02
 Facebookta bir hata!OğuzxPc 1 25 Mar 2010  23:21
 facebookta hiç bir şey çalışmıyorkader25 2 31 Mar 2012  12:06
 İnternette gördüğüm ve bulamadığım resim...unıgençfb 6 04 Kas 2010  22:51
 Üstadlar Bi kaç soru ve Şu sisteme bir yorum...oneisall 46 25 Mar 2009  21:10
Bu sayfa 0,5 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu