Filbox Fil Tutkunları Katılım Koşulları

doxan9
13-02-2016, 13:46   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2014

Filbox tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Fil Tutkunları Sosyal Medya Yarışması”, üniversite gençlerine yaratıcılıklarını gösterme imkanı sunuyor. Yarışmanın ana teması markanın da ikonu olan FİL. Fil videolarından yaratıcı kolajlar, özgün illüstrasyon ve fotoğraflar veya başrolde filin olduğu kısa film senaryoları ile katılımın sağlanabileceği yarışma, Türkiye’deki tüm üniversiteli gençlerin katılımını hedefliyor.


12 Şubat – 3 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışma, 1. olan üniversiteli için her sinemaseverin hayali olan Cannes Film Festivali’nin kapılarını aralıyor.

Katılım Koşulları
1.        Fil Tutkunları Sosyal Medya Yarışması (“Yarışma”), 12 Şubat 2016 – 3 Nisan 2016 tarihleri arasında Filsat TV Yayıncılık Anonim Şirketi (“Filbox”) tarafından düzenlenecektir.

2.        Yarışma 12 Şubat 2016 tarihinde saat 12:30’da başlayacak, 3 Nisan 2016 tarihinde saat 17:00’de sona erecektir.

3.        Yarışma’ya katılım ücretsizdir.

4.        Yarışma’nın sonuçları 8 Nisan 2016 tarihinde, saat 15:00’de https://facebook.com/filbox.tv ve www.filtutkunlari.com adresinden duyurulacaktır.

5.        Yarışma’ya katılım; Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Vimeo, Pinterest, Tumblr, Google+, Linkedin ve Vine sosyal mecralarından sağlanabilir.

6.        Yarışma’nın içeriği; fil içeren videolar, yaratıcı kolajlar, çizime dayalı illüstrasyonlar veya fotoğraflar ve başrolde filin olduğu kısa film senaryoları’dır.

7.        Yarışma’ya katılımın geçerli olabilmesi için katılımcıların on sekiz (18) yaşını doldurması, üniversite öğrencisi olması ve Yarışma’nın içeriğini kapsayan çalışmalarını #filtutkunları hashtagi ile kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmaları ve 'www.filtutkunlari.com/hemen-katil' adresindeki formu eksiksiz şekilde doldurarak, çalışmalarını bu adrese yüklemeleri gerekmektedir. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, Yarışma’ya katılım tamamlanmamış sayılacak ve bu nedenle geçersiz kabul edilecektir.

8.        Yarışma’ya sadece Türkiye’den katılımlar dikkate alınacak olup, yurt dışından katılanlar, ödüle hak kazanamayacaklardır.

9.        Yarışma’ya on sekiz (18) yaşından küçükler katılamaz. Katılmış olmaları ve ödül kazanmaları halinde kazanmış oldukları ödüller kendilerine verilmez. Filbox, on sekiz (18) yaşından küçüklerin velilerinden veya kanuni temsilcilerinden izin almadan Yarışma’ya bilgi sunmalarından veya katılmalarından sorumlu tutulamaz.

10.        Toplam dört (4) asil, dört (4) yedek kazanan seçilecektir. Kazanan asil üyeler beş (5) kez aranacaktır, beş (5) kere aramanın sonucunda talihlilere ulaşılamaması durumunda ve/veya ödül kazanan talihlilerin öğrenci belgelerini belirtilen sürede Filbox’a sunamamaları durumunda, yedek talihliler ödüllere hak kazanacaktır.

11.        Ödül kazanan yarışmacıların, söz konusu haklarını Filbox’ın kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç ya da gereği gibi kullanamamaları, yanlış iletişim bilgileri vermeleri, iletişim bilgilerindeki değişiklik ve/veya verdikleri iletişim bilgilerine ulaşılamaması halinde,Filbox’ın hiçbir sorumluluğu bulunmayacaktır.

12.        Ödül kazanan yarışmacıların 8 Nisan 2016 tarihinden itibaren on beş (15) gün içerisinde, öğrenim gördükleri üniversitelerden aldıkları öğrenci belgelerini Filbox ile paylaşmaları gerekmektedir. Aksi takdirde ödüle hak kazanamayacaklardır.

13.        Bir kişi Yarışma’ya birden fazla kere katılabilir, fakat birden fazla ikramiyeye hak kazanamaz.

14.        KDV ve ÖTV hariç tüm yasal yükümlülükler talihli tarafından ödenecektir.

15.        Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

16.        Katılımcılar, Yarışma’ya yalnızca kendi adlarıyla katılabilirler, başkası adına katılım gerçekleştiremezler.

17.        Yarışma’yı kazanan talihlilere verilecek ödüller aşağıdaki gibidir:

•        Yarışma’nın Birincisi; Cannes Film Festivali’ne 11 Mayıs-22 Mayıs tarihleri arasında, çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti ve en az 3 yıldızlı otelde 3 gün 2 gece konaklamaya hak kazanacaktır. (Vize ve pasaport harçları dahil değildir.) Seyahat başlangıç ve bitiş yeri İstanbul olacaktır. Bununla birlikte Filbox Cam Modül’e hak kazanacaktır.

•        Yarışma’nın İkincisi; Antalya’da, Haziran ayı içerisinde istedikleri zamanda kullanmak üzere, çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti ile beş yıldızlı otelde 3 gün 2 gece konaklamaya hak kazanacaktır. Seyahat başlangıç ve bitiş yeri, kazanan yarışmacının belirlediği Türkiye’nin herhangi bir yeri olabilir. Bununla birlikte Filbox Cam Modül’e hak kazanacaktır.

•        Yarışma’nın Üçüncüsü; 32/81 cm ekran televizyon ve Filbox Cam Modul’e hak kazanacaktır.

•        Yarışma’nın Dördüncüsü; Filbox’da staj imkanı ve Filbox Cam Modül’e hak kazanacaktır.

18.        Yarışma’ya katılanlar, içeriklerin özgün olduğunu, ilgili mevzuat kapsamında fikri mülkiyet haklarını ihlal etmediklerini, kamu düzenine ve toplumun ahlak yapısına aykırı içerikler paylaşmayacaklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler. Bu halde, katılan yarışmacıların içeriklerinden hiçbir şekilde Filbox sorumlu olmayacaktır.

19.        Filbox, Yarışma’ya katılım sırasında, oluşabilecek teknik aksaklıklardan, internet bağlantısının yavaş olması veya kesilmesi gibi sebeplerden doğabilecek mağduriyetlerden sorumlu değildir.

20.        Yarışma’ya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten ötürü ödülün kullanılamaması sebebiyle Filbox’ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

21.        Yarışma’ya katılan herkes, işbu Katılım Şartları’nı okuyup anlayarak, peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların, Katılım Şartları’na uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde münhasıran Filbox’a aittir.Katılım Şartları’nda yer alan değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel Katılım Şartları’nı öğrenmek için Filbox’ın yukarıda belirtilen sosyal medya kanallarını ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

22.        Katılım Şartları’nın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

23.        Yarışma’ya katılanlar, işbu Katılım Şartları’nı kabul etmiş sayılırlar. Filbox, katılımcıların Katılım Şartları’na uygun davranıp davranmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

24.        Yarışma, Milli Piyango İdaresi’nin 28 Ocak 2016 tarih ve 52739871-255.05.02/207-1057 sayılı izni ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.

25.        Yarışma’ya katılanların çalışmaları/eserleri Fatih Oflaz, Esra Oflaz Güvenkaya, Atilla Koçak’tan oluşan üç kişilik bir jüri tarafından, çalışmalardaki/eserlerdeki özgünlük, yaratıcılık, içeriğin algılanma kolaylığı, anlatım dili, görsel çekicilik ve uygulanabilir olma kriterlerine göre değerlendirilecektir. Jüri üyeleri, Filbox’ın kendi takdirinde olmak üzere değiştirilebilir.

26.        Filbox, kendi takdirinde olmak üzere, ödülleri ve işbu Katılım Şartları’nı değiştirme hakkını saklı tutar.

27.        Yarışma şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Çağlayan (Merkez) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Son Düzenleme: doxan9 ~ 23 Şubat 2016 11:25 Neden: