Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
formatan sonra driverleri kurtaran progr
/ 2  Sonraki sayfaya git
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  11:59:12
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
nevşehirli sormuş:
2 kere üst üste format çektik bilgisayara xp ve xp sp 2 li cd lerden şu anda xp yüklü ancak yeni kullanıcı olduğumuzdan ethernet driverını yükleyemiyoruz disketi var ama olmuyor bi türlü bunun yerine formattan sonra driverlerı tekrar getiren bir porgram varmı varsa bana lütfen yardımcı olun yalnız ethernet firmasının ana sayfasındanda yüklediysemde driver çalışmıyor anlaycağınız ürtim hatası var bir çok kişi aynı sorunu yaşamış

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
256 ram 256 ekran kartı

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Nokia neleri tanıtacak?

Windows'un kara Kasım'ı

Yeni internet yalanı!

20081202031824Nokia World etkinliği bugün başlıyor; tanıtılacak telefonlar merakla bekleniyor. İşte dedikodular...
IE-ve-Windows-a-kotu-Firefox-a-iyi-haberWindows ve IE kritik barajın altına düştü, Firefox ve Apple rekor kırdı. İşte son kullanım oranları.
IE-ve-Windows-a-kotu-Firefox-a-iyi-haberİnternette yayılan "korkunç örümcek" söylentisi, yüz binlerce insanın hayatını nasıl kabusa çevirdi?
mystical93
Deneyimli Üye
REP: 270REP: 270REP: 270REP: 270
REP: 270

1174 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:01:40
valla driver genius professional programı var ama o format atmdan önce driverleri yedeklemek için mi kullanıodu yoksa geri getirmek için mi kullanılıo bilmiyorum! ?
mystical93'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mystical93'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Coşkun OLCA
Deneyimli Üye
REP: 520REP: 520REP: 520REP: 520
REP: 520

1750 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:06:27
Açıkçası driverların geleceğini sanmıyorum anca bu driverlarda exe dosyası olduğu için formattan önce C'de varsa exe halinde kurulum dosyası veri kurtarma programlarıyla o dosya geri gelir yüklersiniz ama zaten 2 kere format atmışsınız ve zaten üretici web sitesinde de o dosya var:(
Coşkun OLCA'nın profilini görüntüle Coşkun OLCA'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
supercocuk
Üye
REP: 15REP: 15REP: 15REP: 15
REP: 15

472 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:09:11
Coşkun OLCA'dan alıntı:
Açıkçası driverların geleceğini sanmıyorum anca bu driverlarda exe dosyası olduğu için formattan önce C'de varsa exe halinde kurulum dosyası veri kurtarma programlarıyla o dosya geri gelir yüklersiniz ama zaten 2 kere format atmışsınız ve zaten üretici web sitesinde de o dosya var:(

Katılıyorum.Zira 2 format geçmiş üstünden zaten ve ancak bu dosyaları kurtarmak yerine o dosyaları internet üzerinde driver olarak aramak tek seçeneğiniz.Bir yandan bilgisayar hatalıysa teknik servisine götürün diyeceğim ama garanti çoktan bitmiştir herhalde.

Trance 4 Life ;)
supercocuk'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) supercocuk'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
khramn
Bilgin Üye
REP: 488REP: 488REP: 488REP: 488
REP: 488

2082 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:32:05
Bazı sürücüler tıklayınca yükleme başlar ve üklenirken nedense bazıları nat eder.

Sürücünüzü cd den bilgisayara kopyalayıp sağ tıklayıp winrar ile çıkartın ( aynı rar arşivi gibi çıkacaktır). Aygıt yöneticisni açıp kartınızın üzerine gelip sağ tıklayıp özellikler sürücü sekmesinden sürücüyü güncelleştir deyip arama ben seçeceğim- gözat seçeneklerinden çıkarttığınız dosyayı bulun, gözatta winxp çıkarttığınız dosyada sürücü yükleyici genelde winxp dosyası ile çıkar, bulup yükleyin.
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ustunahmet
Üye
REP: 15REP: 15REP: 15REP: 15REP: 15
REP: 15

369 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:50:47
geçenlerde bende format attım ve drıvermax diye bir program buldum ilk önce tarattım eksik drıverları buldu bir tıkla son güncellenen drıverları indirmeye başladı tavsiye ederim
Güncelleme: ustunahmet [24 Tem 2008 12:51:28]

ustunahmet'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) ustunahmet'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
flotasyon
Yeni Üye

4 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  13:49:08
Öncelikle ethernet kartınız tümleşik mi yada ayrı mı ayrı ise üzerinde yazan chipsetden arama yapabilirsiniz eğer tümleşik ise ana kart üretinizin sitesinden kolaylıkla bulursnuz öncelikle doğru driveri tespit edin sonrası kolay
flotasyon'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) flotasyon'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
suskun_kral
Deneyimli Üye
REP: 333REP: 333REP: 333REP: 333
REP: 333

1448 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  18:10:36
Bunun bir yolu var format atmadan önce DriverGenius programını indirip. dirverlerinizi yedekleyein ama D sürücüsüne yedekleyinn. Format bitikten sonra tek tıklama ile driverler yükleniyor reset atın sonra tüm deriverler yerinde.
programı aşağıdaki linkte indiribelirsiniz.

http://www.inndir.com/program.php?id=27796
suskun_kral'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) suskun_kral'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
kudo
Katılımcı Üye
REP: 120REP: 120REP: 120REP: 120
REP: 120

780 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  21:28:01
iyi gunler

( my recovery file ) kullan dicem ama kesin bi sonuc alacağını sanmıyorum prgram ucretli ama işe yarayan sağlam bi program

kudo'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) kudo'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
hepatit
Yeni Üye

8 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  22:58:24
etehernet kartları driver konusunda problemli olanlardan ise uğraşma 8-10 ytlye bitane al ve tak bi daha sıkıntı çekme dosya kurtarma araçları kesin sonuç vermez.illede uğraşcam dersen üreticisi hala varsa ve web i de varsa mail at sana driveri vbden göndermelerini iste. ben böyle bir usb adsl modemin driverini istemistim ve gönderdiler.
hepatit'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
sukruala
Yeni Üye

4 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  00:39:41
suskun_kral'dan alıntı:
Bunun bir yolu var format atmadan önce DriverGenius programını indirip. dirverlerinizi yedekleyein ama D sürücüsüne yedekleyinn. Format bitikten sonra tek tıklama ile driverler yükleniyor reset atın sonra tüm deriverler yerinde.
programı aşağıdaki linkte indiribelirsiniz.

http://www.inndir.com/program.php?id=27796

15 günlük program indirmeyin baska yerde aratın full sürümünü bulup indirdim ben sizde yapın deneyin
sukruala'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) sukruala'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000