Fotoğrafçılık Kursu Kampanyası Erken Kayıtta Tem

fotolifeakademii
23-09-2016, 10:53   |  #1  
fotolifeakademii avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016


Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Fotoğrafçılık Kursu Foto Life Akademi

Foto Life Akademi fotoğrafçılık kursu, Bakırköy, Taksim, Kadıköy, Avcılar, Beylikdüzü, Maslak ve Beşiktaş’ta bulunan şubelerinde alanında uzman eğitmenlerini bir araya getiriyor ve temel - mesleki atölyeleri ile farklı bir kurs anlayışı sunuyor.

Foto Life Akademi, alanında uzman fotoğrafçılık eğitmenleri, temel ve mesleki atölyeleri, etkinlik ve gezi hizmetleri ile fotoğraf meraklılarına farklı bir kurs anlayışı sunmaktadır.



Temel Fotoğrafçılık Kursu Erken Kayıt Fırsatı!

Fotoğrafçılık kursu kampanyası arayanlar için Foto Life Akademi’den Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!

Fotoğrafçılık eğitimi almak istiyor ancak ders ücretlerinin fazlalığından mı yakınıyorsunuz? Foto Life Akademi sizlere kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı…

Eğitim takvimimizden herhangi bir Temel Fotoğrafçılık Kursu’nu seçerek en az 15 gün önceden eğitime kayıt yaptırdığınız taktirde 880 TL yerine 440 TL ödeyeceksiniz! Bu fırsatı kaçırmayın!

Arkadaşınıza Hediye Edin!

İster kendiniz isterseniz arkadaşlarınız için fotoğrafçılık kursları kampanya fırsatını kaçırmayın. Hemen kaydınızı yaptırmak için fotoğrafçılık eğitimi danışmanlarımızı arayın. Temel Fotoğrafçılık Kursu eşinize, sevgilinize ve arkadaşlarınıza unutamayacakları bir hediye olacak.

Doğum günlerinin ve yıldönümlerinin klasik hediyelerinden kurtularak sevdiklerinizle birlikte hobinizi eğitim alarak pekiştirecek ve eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Temel Fotoğrafçılık Kursu ile fotoğraf tekniklerini, ışık ve diyafram ayarlarını, hangi lensin nerede kullanılacağını, hangi makinenin size uygun olduğunu; kısacası fotoğrafın nasıl çekileceğini öğreneceksiniz. Bu kampanya kaçmaz…

Temel Fotoğrafçılık Kursu eğitim programını incelemek için Temel Fotoğrafçılık Eğitimi sayfamızı ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
www.fotografcilikkursu.com.tr