Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

frontpage arka tema
delikanli53
Deneyimli Üye

1320 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  19:06:44
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
merhaba arkadaşlar. arka sayfa teması yapıyorum. normal frontpageden yaptığımz zaman tema gözüküyor burada bir sıkıntı yok. fakat siteyi kaydettiğim klasör içinde tema yok fakat solda _theme ve diğer kalsörler eksiksiz, tabi bu kalsörü kopyala yapıştır ilede bir yere alamıyorum, doğal olarakda ftp üzerinden siteye atamıyorum. bilen arkadaşların yardımlarını beklerim :)

ASUS PDA SORULARINIZ İÇİN http://www.forumlazlar.com/showthread.php?tid=285
8 yıllık forum hayatımda ilk kez forum sayfası yaptım değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi beklerim teşekkürlerimle www.forumlazlar.com
delikanli53'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) delikanli53'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Daha güçlü bir WMP 11

Güvenlik paketleri testte

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıEklentiler, temalar, görsel öğeler ve ufak araçlarla Windows Media Player 11'i güçlendirin...
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıPC'nizi zararlılardan korumakla görevli 7 popüler güvenlik paketini yarıştırdık. Ve kazanan...
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000