Galaxy S3 Mini Türkiye'ye geliyor

CHIP Online
16-11-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un boyutlarını küçülttüğü Galaxy S3'ü bu tarihte cep telefonu severler ile buluşacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... -geliyor_36999.html

Samsung Electronics; Galaxy ailesine yeni katılan güçlü ve kompakt Galaxy S III Mini'yi tanıttı. Galaxy S III Mini, Galaxy S III'ün yüksek performansını, sezgisel kullanım kolaylığını ve doğadan ilham alan tasarımını zarif, kompakt ve 4.0 inçlik bir ekrana sahip akıllı cep telefonunda buluşturuyor.


Moda çizgilere sahip kompakt Galaxy S III Mini, Galaxy S III'ün çığır açan tasarımını ve sade zarafetini paylaşıyor. Galaxy S III Mini'nin Ultra minimal çerçevesi zenginlik ve doğallık hissi verirken, bu doğallık doğadan ilham alan ana ekranına, duvar kağıtlarına ve zil seçeneklerine de yansıyor. 4.0 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekran kullanıcıların multimedya ve Web içeriklerini parlak renklerde ve yüksek berraklıkta görüntülemelerine olanak sağlayan bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Telefonun kompakt boyutu kullanıcılara rahat bir kullanım sağlıyor.


Galaxy S III Mini telefonla etkileşimi doğal ve sezgisel kılan zeki teknolojilerle donatımış. Samsung'un gelişmiş ses tanıma özelliği S Voice sayesinde kullanıcılar, ses komutları ile  tuş kilidini açabiliyor, en sevdikleri şarkıları çalabiliyor, sesi açabiliyor ya da kısabiliyor, programlarını düzenleyebiliyor ya da otomatik olarak kamerayı açıp fotoğraf çekmeye başlayabiliyor.


 


Tüm Konu: Galaxy S3 Mini Türkiye'ye geliyor

Kaynak: www.chip.com.tr