Galaxy S4 için kılıf mı aradınız?

CHIP Online
30-04-2013, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni satın aldığınız Galaxy S4'ünüz için aradığınız ekran koruyucu veya kılıf, burada olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... aradiniz_40103.html

Resimlerle: Samsung Galaxy S4: İLK BAKIŞ!

Ttec, Samsung Galaxy S4 rüzgarını es geçmiyor. Mobil cihaz aksesuarları markası Ttec, geçtiğimiz günlerde Türkiye'de de lansmanı gerçekleştirilen Samsung Galaxy S4 için tüketicilere ekran koruyucu ve koruma kılıfları sunuyor.


Ekran koruyucuile ultra dokunuş hissi


Ttec'in kullanıcılara sunduğu Samsung Galaxy S4'e özel ekran koruyucusu, dayanıklı 3MP Japon teknolojisiyle geliştirildi. Kabarcık bırakmayan ekran koruyucu, telefonu çizilmelere karşı korurken, telefona kolayca uygulanabilmesiyle kullanıcılara en ufak bir zorluk bile çıkarmıyor. Yapışkan madde içermeyen ekran koruyucu, ultra dokunma hassasiyeti sağlamasıyla dikkat çekiyor.


Hafif ve dayanıklı


Ttec Samsung Galaxy S4 Smooth Koruma  Kılıfları da bu özel telefon için tasarlandı.  Dayanıklı, hafif ve yarı şeffaf materyal ile üretilen koruma kılıfları , tüm tuş ve bağlantılara erişim sağlıyor, üstelik kamera ve flaş ile yüzde yüz uyumlu. Telefonunuzu darbe ve çizilmelere karşı koruyacak Smooth koruma kılıfları, gri, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle Samsung Galaxy S4'ün özel tasarımını daha da şıklaştıracak.


Ttec Smooth Samsung Galaxy S4 Koruma Kılıfları ve Ttec Ekran Koruyucularının tavsiye edilen satış fiyatı 19.90 TL'dir. Ürünler, Turkcell satış noktalarında ve seçkin teknoloji mağazalarında bulunabiliyor.  

Tüm Konu: Galaxy S4 için kılıf mı aradınız?

Resimlerle: Samsung Galaxy S4: İLK BAKIŞ!

Kaynak: www.chip.com.tr