Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Google 50 yıl içinde biter mi?

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Tem 2009  21:30

Google 50 yıl içerisinde kendini bitirecek dedi, Microsoft'ta staj yapmaya hak kazandı...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/goog ... biter-mi_13622.html

Resimlerle: Google'ın pek bilinmeyen özel sayfaları

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Buğra Ayan, 'Google uzak gelecekte kendini nasıl yok edecek?' konulu projesiyle Microsoft'ta staj yapmaya hak kazandı.

Daha önce Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi arkadaşı Said Saraçoğlu ile birlikte TC Kimlik Numarası sayesinde insanların akrabalarını bulmasına yarayan bir program yapan ve internet üzerinden dolandırılmayı önlemek amacıyla 'İnternet Sırları' adlı bir kitap yazan 19 yaşındaki Buğra Ayan, şimdi de Google'ın 50 yıl içerisinde yok olacağını iddia etti. Bu iddiasını bir projeye dönüştürerek Microsoft'un Türk üniversite öğrencilerine staj imkanı sağlamak için düzenlediği proje yarışmasına gönderen Ayan, Microsoft'un kapısını araladı.

Önümüzdeki aydan itibaren Microsoft'un İstanbul Ofisi'nde staj yapmaya başlayacak olan Ayan, projesini http://bugra-ayan.spaces.live.com isimli internet sitesinde de detaylı bir şekilde de anlatıyor.

Tüm konu: Google 50 yıl içinde biter mi?

İzleyin: Google interneti hızlandıracak!

Resimlerle: Google'ın pek bilinmeyen özel sayfaları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google'ın sonu yakın mı?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Tem 2009  21:40

bence de yakın hızlı  koştu google hızlı sona erecek.işi bilmeyenler tabi googlenin yıkılışını kafalarında canlandıramayacak.

En üste git

Üye
REP: 455, 4,04

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Tem 2009  22:04

Evet bence de yakın.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Tem 2009  22:17

Sanmıyorum.Çünkü google bilgi vermiyor sadece yönlendirme ve siteye ulaşma konusundaki bir site.Bence önemli olan sitelerin geçmiş hakkındaki yazıları.Mesela Wikipedia'daki gibi atıyorum 2000 yılında yaşanan önemli olayları yazar.Google da bunu gösterir.
En üste git

Üye
REP: 1773, 4,00

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Tem 2009  22:18

Alıntı: AdRaMiTi
Hiç şaşırmadım Microsoftun bu kişiye staj hakkı vermesine.
Microsoftun Dişli rakibi kim Google :) Burada Adam Google nasıl yok olucak diye proje sunuyor ee haliylede bunu okuyan Microsoftcular zevkle okuyacaklardır ve sonuc.
Ben Google'ı her sunduğu hizmette başarılı buluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. :)

Yine de durduk yere olduğunu sanmam. Mesela ben yazsam benzer bir proje, 50 değil benden 10 yıl desem, beni almazlar. Kahkaha

Yani adamda bilgi ve yetenek de vardır. :)

Tabi proje seçimi başarılı. :D
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Tem 2009  22:26

Dediklerini okumayanlar ve Google la sorunu olanlar bitecek diyebilirler ama dediklerinin doğru çıkması için google ın yerinde ayması gerekir ki Google yerinde saymıyor hatta bilen bilir web 3.0 ile birlikte yeni bir algoritma hazırlaması bekleniyor.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Tem 2009  23:17

Öncelikle başarısından dolayı arkadaşı tebrik etmek lazım.Ama ben yinede google ın sonunun yakın oldugunu düşünmüyorum.

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Canon: SLR kameralarla geçen 50 yıl!CHIP Online 0 13 Oca 2009  00:01
 İstanbul'un 50-70 yıl öncesiviking20 1 08 Ağu 2008  12:13
 Bundan 50 yıl önce Uzaylılar...CHIP Online 9 21 Haz 2009  15:38
 50 yıl önceki uzaktan kumanda işte böyleydi!CHIP Online 0 25 Nis 2011  10:30
 50 yıl önce soğuk savaşın casus uydusu!CHIP Online 0 23 Eyl 2011  16:45
Bu sayfa 1,28 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu