Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Google servisi bu sefer yardım ediyor!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Haz 2009  00:02

Hep sorunları ile gündeme gelen Street View bu sefer polise yardım ediyor. Nasıl mı? Detaylar burada

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/goog ... m-ediyor_13463.html

Resimlerle: Google'ın Street View aracından çok özel kareler

Google Street ile ilgili sorunları sizlerle aralıksız paylaşıyoruz. Geçen hafta Japonya'da Street View için çekilen fotoğrafların evlerin içini gösterdiği için yeniden çekileceğini bildirmiştik.

Kullanıcıların Street View üzerinden gitmek istedikleri yerleri, daha oraya gitmeden görmelerine imkân sağlayan uygulamayla ilgili sürekli bir sorun ortaya çıkıyordu. Fakat bu sefer Street View Hollanda'da iki hırsızın yakalanmasına yardımcı oldu. Nasıl mı?

Geçen Eylül ayında Groningenli 14 yaşındaki bir genç, bisikletini bıraktığı yerde kendinden büyük iki kişinin beklediğini görüyor. Bisikletini alıyor ve kontrol ettiğinde bir miktar parasının ve cep telefonunun bıraktığı yerde olmadığının farkına varıyor. Olay yerinden uzaklaşan iki kişiyi bir daha bulamıyor. Fakat Mart ayında fark ediyor ki soygun olmadan bir süre önce Street View aracı ile sokağın görüntüleri alınıyordu.

Durumu polise bildiren genç, çekilen fotoğrafların polis ile paylaşılması için Google'a başvurdu. Fotoğraflar polisin eline geçtiğinde ise 24 yaşındaki iki kardeşi teşhis etti. Kardeşler gözaltına alındı. Fakat kardeşler suçu kabul etmedi. Kardeşlerden biri serbest bırakılırken diğeri daha önce işlediği bir suçtan ötürü gözetim altında tutuluyor.

Google daha önce Avrupa'da çektiği fotoğraflardaki görüntülerin gerekli yerlerini flu yapacağını kabul etmişti.

Tüm konu: Google servisi bu sefer yardım ediyor!

Resimlerle: Google'ın Street View aracından çok özel kareler

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Ülkemizde Street View bu gibi durumlarda ne derece yardımcı olabilir?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink22 Haz 2009  11:56

Ülkemiz bu tarz şeyler için daha hazır değil bence.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Hack'leme sırası bu sefer Google'da!CHIP Online 1 16 Oca 2010  22:42
 Google bu sefer doğru bilemedi!CHIP Online 2 30 May 2010  14:17
 google play google nin yeni servisi.DETROID_35 4 28 Mar 2012  02:14
 Yeniden konu açtım bu sefer yardım edin lütfen !xxxStarxxx 10 03 Oca 2010  17:22
 KAZIKLANMAK istemiyoRUM bu sefer YARDIM !mango34 34 21 Eki 2010  23:00
Bu sayfa 0,77 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu