arkdaşım o bi virüsten kaynaklanıyor. taşına bilir disklere de exe uzantılı dosya oluşturur sağlam bi antivirüsle güvenli kipte tarama yaptır düzelir düzelmesse sisteme f disk atman herşeyi temizlemen gerekir. yoksa geri geliyo benim başıma gelmişti fdisk atıp bütün hafıza kartlarımı usb belleklerimi formatlamak zorunda kaldım.
Eğer hesabınız yönetici hesabı ise ekteki dosyayı tıklayıp kayıt defterine ekleyebilirsiniz. Eklerseniz restartan sonra propleminiz çözülmüş olacaktır.
http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/regtmcmdrestore.vbs linkte bulunan dosyayı çalıştırman problemi çözecektir bu uygulma ile ayrıca komut satırı ve kayıt defterini açamama problemleri deçözülecektir
kolay gelsin
Ayrica arkadaas ilave iyi bir antivirs ve antispyware kur bunun yanindada.
Ben bu sorunu grup ilkesinden çözüyorum fakat bilgisyarı kapatıp açtığında grup ilkesi eski ayarlara dönüp görev yöneticisini tekrar açmıyor bu sorunu nasıl çözebilir lütfen yardım!
bak birader bu sorunu combofix ile çöze bilirsin ilk önce combofixi çalıştır sonra hala çözülmediyse Enabler Disabler diye bi program da koydum onu da çalıştırınca halledersin programların kullanımları içinde mevcut