Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

görev yöneticisi yöneticisi hatası

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2011  22:00

hayırlı akşamlar arkadaşlar.bugün arkadaşımdan film aldım.dvd yi pc me taktığımda eset uyarı verdi ve ekran dondu.görev yöneticisine girmeye çalıştığımda görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dısı bırakıldı.hatasını verdi.aynı virüs kayıt defteride dahil çoğu dosyama bulaştı.ne kadar uğraşsamda virüsü silip görev yöneticisini düzeltemedim.arkadaşlar bi yardım edin.teşekkürler.
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2011  22:16

http://hotfile.com/dl/125444042/3cc9978/xNiqhTBLueSx.reg.html
Bunu uygula.
Olmazsa;
"Başlat > Çalıştır > gpedit.msc" yazıcağız ve açılan pencereden "Kullanıcı Yapılandırması" açıyoruz daha sonra "Yönetim Şablonları" açıyoruz burdan Sistemi açıyoruz burda "Ctrl+Alt+Del Seçenekleri" var onu açtıktan sonra "Görev Yöneticisini Devre Kaldır" açıyouz ve  "Devre Dışı" seçeneğini tıklayıp tamama tıkla.
Olumsuzluklar her yerde aynı.Görüşlerimiz ve tüm yaşantımız aynı.Giydiğimiz kıyafet,aldığımız soluk,Yukarı bakıp bir şey hayal etmek,gülümsemek aynı.Aynı mekanlar,aynı suratlar,aynı karakterler,Aynı gurur tablosu hep aynı.Aynı politika,aynı savaş,aynı haksızlık,Başımızda duranlar malesef aynı.Aynı sis bulutu,aynı sıkkınlık,aynı caddeler,Aynı trafik,görüntü aynı.Elimden geldiğince değiştirmeye çalışsamda işe yaramıyor.Aynı dünyam imaj farklı.Aynı atmosfer,mevsimler aynı,aynamda salaş bir adam,tıpkısının aynı.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2011  22:32

sağolasın kardeş 2. çözümü önceden uygulamıştım olmadı.bide verdiğin linkteki programı deneyim.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Kayıt Yöneticisi Ve Görev Yöneticisiberkan1995 1 21 Mar 2010  13:52
 Görev yöneticisi hatası...HPQ-User 3 13 Nis 2009  22:12
 Görev yöneticisi iptal edildi hatası?Trock61 6 19 Tem 2009  17:50
 Görev yöneticisi Hatası..HPQ-User 0 21 Eyl 2010  15:14
Sistem Geri Yükleme ve Görev Yöneticisi HatasıGARMONSU 2 07 Şub 2011  16:09
Bu sayfa 0,64 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu