Grafik kartı rehberi: AMD mi, Nvidia mı?

CHIP Online
17-03-2011, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ekran kartlarının model numaraları ne anlatıyor; AMD ve Nvidia bize neler sunuyor? İşte rehberiniz..

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/graf ... vidia-mi_25656.html

Resimlerle: 2011'in en muhteşem oyunları onlar olacak!

HD 6670, GT 440: Hangi grafik kartı daha iyi? Sayısız AMD ve Nvidia grafik kartlarının arkasında neler yatıyor, hangileri gerçek performansını veriyor? CHIP Online sizin için hangi grafik kartının daha iyi olduğunu, hangilerini almanız gerektiğini araştırdı.

Her insanın yaşadığı bir olaydır: Elektronik marketlerinde bilgisayarınızda istediğiniz oyunları oynamak için saatler harcarsınız. Hangi ekranı kartı daha iyi, hangisini almalıyım gibi sorular kafanızda dolaşır. Ve asıl soru ortaya çıkar... Bu numaralar ve kısaltmalar ne işe yarıyor?  DirectX-11'li grafik kartı Radeon HD 6670 verdiğiniz parayı hak ediyor mu? Bir GeForce GT440 ile Crysis'i en yüksek grafiklerde akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? CHIP Online sizin için tüm soruların cevaplarını ve daha fazlasını araştırdı...

Uzmanlar kodları çözüyor
İlerleyen sayfalarda el ilanları, broşürler ve kutularda yazan rakam ve harflerin ne anlama geldiğini göreceksiniz. İster AMD ister Nvidia olsun, A'dan Z'ye inceleyeceğiz. Bunların dışında başlangıç sınıfı, orta sınıf ve üst düzey ekran kartlarını ilerleyen sayfalarda görebilirsiniz.

Tüm konu: Grafik kartı rehberi: AMD mi, Nvidia mı?

Resimlerle: 2011'in en muhteşem oyunları onlar olacak!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hangi ekran kartını tercih ederdiniz?