Tüm driverleri düzgünce yüklediğinizden emin olun.USB ler için bir driver bulunuyor olabilir.Bunun dışında kartı taktığınız yer tozlanmış olabilir temizleyin.
Bu sorunun aynısı bende de olmuştu hafıza kartını taktıgımda bilgisayar kendine res atıyordu, Nedeni driverin düzgün yüklenmemesi. Driverini düzgün yüklersen sorun ortadan kalkacaktır.
Aslında Windows Vista için sürücü yüklemeye gerek yok, neredeyse bütün kameraları açabiliyor. Ama, vista uyumlu sürücüyü internetten arayın ve yükleyin. Bulamaz iseniz, modelini yazın foto.makinesinin, biz yardımcı oluruz.
fotoğraf makinamın markası sony dsc-s 650 hafıza kartının markası memory stıck produo.formattan önce algılıyordu fakat formattan sonra hiçalgılamazoldu.
Format PC'ye atıldıysa sürücü sorunu gibi makinenizin yanında gelen cd lere bakın derim. Eğer hafıza kartı biçimlendirildiyse büyük ihtimal yanlış biçimlendirilmiştir...
arkadaşlar benımde bı hafıza kartı sorunum var..... ben telefonu kırdım hafıza kartını içinden çıkardım şimdi okumuyor içinde çok önemlı dosyalarım var onları kurtarabılırmıyım yardımcı olurmusunuz ???
arkadaşlar benımde bı hafıza kartı sorunum var..... ben telefonu kırdım hafıza kartını içinden çıkardım şimdi okumuyor içinde çok önemlı dosyalarım var onları kurtarabılırmıyım yardımcı olurmusunuz ???
Eğer hafıza kartında kırık yoksa hafıza kartını bilgisayara hafıza kartı adaptörü takarak okutabilirsin. Piyasada muhtelif marka ve çeşitte USB hafıza kartı arabirimi bulunmaktadır ve oldukça ucuzdur.