Yeni Üye | 17 Eyl 2011 19:48
Helompy.A adlı bir virüs bulaştı resmen bilgisayar uçurdu işlemlerde ve internette yavaşlatıyor acil yardım edermisiniz |
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
Üye - Mesaj
- 3273
Blog Sayfası Kişisel Sayfası
| 17 Eyl 2011 19:59
Bilgisayarı güvenli modda başlat Windows+R tuşuna bas.Çalıştıra regedit yaz. Şimdi de şu anahtarı bul ve sil; HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\ XTray.exe Sonra da bilgisayarda xtray.exeyi arat ve sil ;) Bilgisayarı yeniden başlat |
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 9
Kişisel Sayfası
| 17 Eyl 2011 21:15
Çok Teşekkür ederim Saolun :) |
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 9
Kişisel Sayfası
| 17 Eyl 2011 21:43
Bir sorunumuz var :) Xtray Adlı dosya bulunmamakta dediğiniz uzantılı yerde nasıl olacak acaip bir kasma var internette pc de o kadar etkilemiyorda internette gezinti yaptığım zaman yada indirme yaptığım zaman kasıyor :) birde /Xtray.exe adlı dosyası bulunmuyor arattırdım yok yani çaresiz kaldım ne yapabilirim Güncelleme: yakuza_kktc (17 Eyl 2011 21:47) |
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 2
Kişisel Sayfası
| 03 Şub 2012 10:15
Bu virüsten bende de var.Bende bi masa üstü bi de laptop var. Masa üstü olan win xp laptop win7. masa üstünde bütün fotoğraflarim ve arşivlerim var fakat nasil bulaştiysa bulaşmıs ve su an da laptopuma dosyalari aktaramiyorum windows essential direk siliyor.. bu dosyalarimi silinmeden kurtarabilmemin bi çaresi olmali lütfen site yöneticileri görevlilerli bu konuda yetkin kişiler sizden yardımlarınızı bekliyoruz. |
| |
|