CHIP Forum
Haber
İnceleme
Makale
CHIP TV
Galeri
Kategoriler
Forum
IFA 2014
11
Konu Seçenekleri

her şey sağlam ama ses gelmiyor.

Yeni Üye
UID
149604
Mesaj
5
Kayıt
16 Eyl 2009

Kişisel Sayfası
Engelle

02 Oca 2011 22:47     #1
Merhabalar
arkadaşlar bir kaç gündür bu sorunla kafayı yemiş durumdayım 
sorun şöyle; pc ses sağlamdı bilgisayarı temizledim tekrar taktım artık ses gelmiyor
driver güncel, hoparlör sağlam, harici ses kartı taktım denedim, bios ayarları sağlam ama gene olmadı kasanın içine onboard ses girişlerine falan baktım hiç sorun gözükmiyor

acaba nedendir birden böyle ses gitti artık çıkmıyor :( yardım edin lütfen

 
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
REP: 977, 4,07
UID
61889
Mesaj
5619
Kayıt
12 Oca 2008

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası
Engelle

02 Oca 2011 22:49     #2
Sanki hoparlör jakında proplem varmış gibime geldi.
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
REP: 71, 3,53
UID
70485
Mesaj
519
Kayıt
24 Nis 2008

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası
Engelle

02 Oca 2011 23:00     #3
Merhabalar.. Hoparlör girişlerini kontrol ettiniz mi acaba?
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
149604
Mesaj
5
Kayıt
16 Eyl 2009

Kişisel Sayfası
Engelle

02 Oca 2011 23:18     #4
arkadaşlar farklı hoparlörler denedim jack girişlerini karıştırmadım sorun ordan kaynaklanmıyor
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
UID
192912
Mesaj
132
Kayıt
21 Eyl 2010

Kişisel Sayfası
Engelle

21 Oca 2011 22:37     #5
ses driveirnde bile bir sorun yok değilmi arkadşım ondanda kaynaklanabilir belki
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
11